Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 жовтня 2022, 19:17
628
0

Удінезе – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Битва несподіваних учасників чемпіонських перегонів із участю Руслана Маліновського під питанням

| Оновлено 09 жовтня 2022, 19:17
628
0
Удінезе – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 9 жовтня, в Удіні на стадіоні «Фріулі» відбудеться матч дев'ятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють фріульський «Удінезе» та бергамасська «Аталанта». Стартовий свисток арбітра Даніеле Довері з Риму прозвучить о 16:00 за київським часом.

Удінезе


Коли любитель футболу, який не бажає прискіпливо розбиратися в перипетіях італійської Серії A, чує назву футбольного клубу «Удінезе», він відразу ж уявляє собі типового середняка місцевої національної першості, ґрунтуючись майже на десятирічному досвіді останніх виступів даного клубу. У цій характеристиці є справедливість – починаючи з сезону-2013/14, найвищою позицією «маленьких зебр» був 12 рядок, а результати команди по ходу сезону немов маятник хитались від успішних до провальних. Однак прибуття на посаду головного тренера Андреа Соттіла кардинально змінив цю тенденцію.

Позначка у шість перемог у поточному розіграші Серії A за стартові вісім турів підкорилася лише трьом командам, серед яких несподівано, особливо – на тлі 12-го рядка за підсумками минулого футбольного року, виявився і «Удінезе». Команда з Фріулі почала незвично багато, як для себе зразка останніх років, вражати ворота суперника, проте все ще безуспішно бореться з далеко не найнадійнішою обороною за умовах відставання за рівнем фінансування від інших команд у верхній частині турнірної таблиці. На рахунку «Удінезе» вже є скальпи «Роми» (4:1) та міланського «Інтера» (3:1), а найближчим часом ця колекція може поповнитися черговим гучним ім'ям.

Аталанта


Другою командою з тих, що здобули шість перемог на момент початку дев'ятого туру чемпіонату Італії, є майбутній суперник фріульського «Удінезе» – «Аталанта». Команда з Бергамо, а разом із нею і півзахисник збірної України Руслан Маліновський, залишилися цього сезону без єврокубків, тому тепер можуть концентрувати всі зусилля виключно на двох внутрішніх турнірах, віддаючи перевагу, зрозуміло, Серії A. Стартові результати «Богині» показують, що гіркий досвід минулого сезону не пройшов стороною, а певну роботу над помилками було проведено.

І нехай у Бергамо на поточний момент далеко не все гаразд із мікрокліматом у колективі на тлі досить дивної поведінки клубу під час трансферного вікна, у тому числі й у питаннях відносин із Русланом Маліновським, проте команда досягає максимальних результатів і при цьому ще жодного разу не поступалася своїм суперникам. Звичайно, не можна не відзначити, що окрім «Роми» (1:0) та «Мілана» (1:1), «Аталанта» ще не зустрічалася із прямими конкурентами у боротьбі за чемпіонський титул, проте команда Гасперіні схиляє до себе прихильність стабільними результатами у матчах проти команд середньої руки, а також лише трьома пропущеними м'ячами – найкращий результат у лізі на поточний момент.

Орієнтовні склади


«Удінезе»: Сільвестрі – Перес, Бійол, Бекао – Удогіе, Макенго, Уолас, Ловрич, Перейра – Бету, Деулофеу.

«Аталанта»: Спортьєлло – Околі, Демірал, Скальвіні – Мехле, Копмейнерс, де Роон, Гатебур – Едерсон – Муріель, Лукман.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості будуть ближчими до успіху. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.15 за лінією Parimatch.

9 жовтня, неділя

«Удінезе» – «Аталанта»
Удіне. «Фріулі». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Довері (Рим, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.60
  • 3.40
  • 2.80
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса
Футбол | 29 березня 2024, 12:46 5
«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса

Феміс Сагіров поділився цікавою історією кількарічної давнини

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.