Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 жовтня 2022, 14:49
711
0

Кривбас – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи здобуде криворізька команда першу перемогу у сезоні?

| Оновлено 09 жовтня 2022, 14:49
711
0
Кривбас – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Кривбас

У неділю, 9 жовтня, відбудеться матч 6 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться криворізький «Кривбас» та «Минай». Гра пройде у Києві на полі стадіону НСК «Олімпійський», початок – о 15:00.

Кривбас

Підопічні Юрія Вернидуба жахливо розпочали сезон у Прем'єр-лізі. Команда стартувала з двох мінімальних виїзних поразок – «Колосу» та «Шахтарю», після чого набрала перше очко – вдома розписала «суху» нічию зі «Львовом». Потім була ще одна поразка і знову мінімальна – від «Вереса». Тож на міжнародну паузу «Кривбас» пішов із нулем у графі «забиті м'ячі».

Перерву, схоже, тренери та футболісти використали з користю. Вони провели спаринг із «Інгульцем» і, здається, зрозуміли, що не розучилися забивати (зустріч завершилася внічию, 2:2). Тому що в наступному офіційному поєдинку і забили, і набрали другий бал у таблицю – матч із «Зорею» завершився з рахунком 2:2. Зазначимо, що «сухий» відрізок зі старту чемпіонату тривав для «Кривбасу» 370 хвилин ігрового часу – це дев'ятий показник в історії чемпіонатів країни. «Рекордсмен», до речі - охтирський «Нафтовик», якому в сезоні-2007/08 знадобилося 613 хвилин, щоб забити перший гол.

Таким чином, «Кривбас» із двома очками знаходиться на самому дні турнірної таблиці. 2 забиті м'ячі – також найгірший показник серед учасників УПЛ. А ось п'ять пропущених – один із найкращих: менше пропустили лише лідери чемпіонських перегонів, «Шахтар», «Дніпро-1» та «Колос».

Минай

Не кращі справи і в «Миная». Команда Володимира Шарана розпочала сезон із поразки від «Олександрії» (1:2), потім зіграла внічию з «Колосом» (1:1) та обіграла «Інгулець» (2:1). Після цього провела спаринг із «Металістом», у якому святкувала перемогу – 2:1. Однак після цього були дві мінімальні домашні поразки – від «Львова» та «Динамо».

У підсумку «Минай» набрав 4 очки та ділить 10-13 місця з «Ворсклою», «Рухом» та «Львовом». А напередодні до команди приєднався досвідчений нападник Юрій Коломоєць, котрий уже грав під керівництвом Шарана. Напевно тренеру добре відомі сильні сторони форварда, тож Юрій може дебютувати за «Минай» саме у грі з «Кривбасом». У той же час не допоможе команді дискваліфікований Олег Горін, який у п'яти матчах заробив чотири жовті картки.

Статистика команд

Суперники у офіційних поєдинках не зустрічалися. Але перед стартом цього сезону провели контрольний поєдинок. Сильнішим виявився «Кривбас» (3:1). Зазначимо, що це була перша перемога Вернидуба біля керма криворізького клубу.

З цього погляду цікава інша статистика. Шаран і Вернидуб перетиналися як тренери різних команд 12 разів. І 5 разів розходилися миром. Чотири перемоги на рахунку нинішнього наставника «Кривбасу», три – у тренера «Миная».

Прогноз на протистояння

Букмекери надають перевагу номінальним господарям. Ризикнемо припустити, що «Кривбас» нарешті здобуде першу перемогу в сезоні. Але особливої результативності очікувати не варто. Спрогнозуємо мінімальну перемогу команди Юрія Вернидуба.

Ориентировочные составы:
«Кривбас»:
Сарнавський, Якимець, Вернидуб, Стецьков, Дібанго, Семенов, Кораблін, Татарков, Волошин, Задерака, Хобленко.
«Минай»: Бандура, Трубочкін, Рогозинський, Нємчанінов, Гончар, Вітенчук, Кулієв, Твердохліб, Хахльов, Воробчак, Коломоєць.

09 жовтня, неділя

«Кривбас» – «Минай»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція платформа Setanta Sports
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
КРИВБАС – МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 2.2
  • 3.6
  • 3.1
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.220
  • 3.600
  • 3.088
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.