Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 08 жовтня 2022, 11:56
2734
4

Андрій ТЛУМАК про суддівство: «Яка різниця, чи буде вільна Україна?»

Наставник «Карпат» незадоволений роботою суддів

| Оновлено 08 жовтня 2022, 11:56
2734
4
Андрій ТЛУМАК про суддівство: «Яка різниця, чи буде вільна Україна?»
ФК Карпати. Андрій Тлумак

Головний тренер «Карпат» Андрій Тлумак розкритикував суддівство після матчу Першої ліги проти «Полісся» (поразка 0:2):

«Станом на сьогоднішній день йде війна в країні. Найголовніше, чому ми не хочемо бути такими, як москалі – тому що не хочемо туди йти, щоб було таке, як сьогодні на футбольному полі. Це найголовніше. Найгірше, що ми боремося за те, що не змінюється... Яка тоді різниця, чи буде вільною Україна чи це буде москальня?.. Поясніть мені, будь ласка.

Мені просто цікаво, які будуть оцінки та де суддя буде. Я не говорю емоціями, ми говоримо про правила гри. Коли наш нападник на перших хвилинах виходить в 1 на 1, Гітченко його руками зупиняє… Я не говорю, що це червона картка, бо центр поля, але жовта має бути. Жодних емоцій.

Коли воротар грає руками за штрафним, а наш нападник має забивати гол... Яка це оцінка? Це фол останньої надії. Яка картка? Ніякої…

«Полісся» – молодці. Хороші футболісти, класний тренер, класна команда реально. Але якщо так буде, то я вітаю їх із виходом до УПЛ. Дякую».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Ці емоційні вислови не красять тебе, Андрію. Злість потрібно показувати на полі, землю гризти, рвати і добре грати. Команда Полісся на голову вища за Карпати, Можливо для тебе і добре грає команда, однак результати показують спад, і він буде продовжуватись. Кожанов один не витягне, не буде його, буде повний штопор. 
Miro Ran
а як мислять наші доблесні батальйонщики Монако,Відня,Лондону,Флоріди,Іспанії і т д-чи потрібна їм наша перемога?чи нам вони потрібні для європейського способу життя?
Miro Ran
за перші 5 років війни з росією наші мільярдери стали багатші в рази,а збагачення чиновників можемо бачити за розмірами будинків,вартості авто  і т п-