Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 жовтня 2022, 17:36
673
0

Манчестер Сіті – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Пепа Гвардіоли має без проблем брати три очки

| Оновлено 09 жовтня 2022, 17:36
673
0
Манчестер Сіті – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 8 жовтня, відбудеться поєдинок 10-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» на домашньому стадіоні «Етіхад» прийматиме «Саутгемптон». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Манчестер Сіті

У минулому сезоні команда Пепа Гвардіоли 8-й раз в історії стала чемпіоном Англії. І все б нічого, якби не чергове фіаско на міжнародній арені. У Лізі чемпіонів, де «Манчестер Сіті» традиційно вважався чи не головним фаворитом, «містяни» програли в півфіналі мадридському «Реалу» (4:3, 1:3).

У новому сезоні «Манчестер Сіті» йде без поразок. У Лізі чемпіонів підопічні Гвардіоли лідирують, набравши максимальні 9 очок до екватора групового раунду, а в АПЛ йдуть другими з 20 балами, отриманими завдяки шести перемогам та двом нічийним результатам. Відставання від лондонського «Арсеналу», який лідирує у чемпіонаті, становить лише одне очко.

Саутгемптон

Команда австрійського фахівця Ральфа Газенгюттля минулий сезон завершила ближче до зони вильоту, ніж до єврокубкових позицій. 15 підсумкове місце в турнірній таблиці та 40 очок – непоганий результат, однак уболівальникам клубу, звичайно ж, хотілося б більшого. «Святі» востаннє виступали на міжнародній арені у сезоні 2016/17, коли грали в груповому раунді Ліги Європи.

За нинішньої конкуренції боротися за місце в топ-7 в АПЛ «Саутгемптону» майже нереально, але це зовсім не означає, що немає сенсу ставити перед собою таку мету. Після восьми зіграних турів підопічні Газенгюттля мають в активі скромні сім очок, які були набрані завдяки двом перемогам та нічиїй, а в пасиві у них одразу п'ять поразок. З таким доробком «святі» розташовуються на 16-му рядку.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.14 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Гомез, Аке, Діаш, Гюндоган, Де Брюйне, Сілва, Фоден, Марез, Холанд.

«Саутгемптон»: Базуну – Белла-Котчап, Салісу, П'єрро, Вокер-Пітерс, Ворд-Прауз, Діалло, Армстронг, Арібо, Ельюнуссі, Адамс.

8 жовтня, субота

«Манчестер Сіті» – «Саутгемптон»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:0
Parimatch
  • 1.14
  • 10.50
  • 23.00
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.