Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 жовтня 2022, 12:19
1491
0

Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи здобудуть «моряки» першу перемогу у чемпіонаті?

| Оновлено 08 жовтня 2022, 12:19
1491
0
Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 8 жовтня, в матчі 7-го туру «Ворскла» у Минаї в статусі господарів поля прийматиме «Чорноморець». Одеський клуб перемог у поточному чемпіонаті ще не святкував і наразі перебуває серед аутсайдерів нинішнього сезону.

Ворскла

Гравці «Ворскли» в минулому турі нарешті щдобули першу перемогу за час перебування Віктора Скрипника на тренерському містку полтавського клубу. Переможний гол у ворота «Інгульця» забив Денис Олійник, який має нагоду у грі з «чорно-синіми» забити ювілейний, 40-й, гол в УПЛ. У перших трьох турах «Ворскла» пропустила 8 голів, після чого беззмінний наразі воротар «біло-зелених» Дмитро Різник зберігає свої ворота «сухими» впродовж 180-ти хвилин. З «Чорноморцем» не зіграє вилучений у минулому турі капітан полтавчан Ігор Пердута.

На Закарпатті може бути і невеселий ювілей для «Ворскли», яка може пропустити 900-й гол в чемпіонатах України (ще 2 м’ячі). Для Віктора Скрипника це буде 40-й домашній матч біля керма різних клубів УПЛ. У минулму турі в рядах полтавчан дебютував досвідчений Владлен Юрченко, який може забити 15-й гол в українських чемпіонатах. Можливо, з «Чорноморцем» дебютує черговий новачок ворсклян – 22-річний англійський нападник Річардс Родель.

Чорноморець

«Моряки» вирушать на Закарпаття з нулем у колонці перемог турнірної таблиці нинішнього чемпіонату. З початку сезону гравці «Чорноморця» більше одного голу за матч не забивають, при цьому двічі зігравши внічию та зазнавши трьох поразок. У Минаї «Чорноморець» може здобути 270-ту перемогу в УПЛ.

З початку чемпіонату Роман Григорчук задіяв вже 22 гравці, у тому числі трьох воротарів, усіх з яких довелося випускати на поле у попередньому турі з «Олександрією». Дмитро Непогодов був вилучений з поля і його замінив Євген Паст, який згодом через травму був вимушений передати естафету Данилу Варакуті. У Минаї Роман Григорчук на чолі різних команд УПЛ може зазнати 30-ї гостьової поразки.

Статистика зустрічей

Старожили УПЛ провели між собою вже 41 матч в рамках чемпіонатів і перевага на боці полтавського клубу, який перемагав 18 разів, 12 разів грав з «моряками» внічию та 11 разів поступався «чорно-синім». Востаннє «Ворскла» приймала «Чорноморець» 1 листопада 2021 року і тоді було зафіксовано нічию з рахунком 0:0. Якщо в суботу «біло-зелені» заб’ють гол, то він стане 50-м в УПЛ в їхніх особистих зустрічах з «Чорноморцем».

Прогноз на протистояння

Обидва суперники невдало стартували у новому чемпіонаті, маючи по три поразки в п’яти матчах. І обидві команди мають намір виправляти своє турнірне становище. У майбутньому поєдинку спрогнозуємо результативну нічию.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Кравець, Чеснаков, Скляр, Яворський, Феліпе, Олійник, Кравчук, Степанюк, Юрченко, Марлісон.

«Чорноморець»: Варакута, Селін, Єрмаков, Манджрекар, Путря, Політило, Плакса, Бобко, Брагару, Юсов, Бадібанга.

Parimatch
  • 1.85
  • 3.70
  • 4.20
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.87
  • 3.70
  • 4.14
Зробити ставку Зробити ставку

8 жовтня, субота

«Ворскла» – «Чорноморець»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
ВОРСКЛА – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр –
Прогноз Sport.ua – 1:1
Юрій Назаркевич
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.