Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 06 жовтня 2022, 12:39
372
0

Хавбек Руха U-19: «Заслуговували як мінімум на два забиті м'ячі»

Олег Федор – про вихід до другого раунду Юнацької ліги УЄФА

| Оновлено 06 жовтня 2022, 12:39
372
0
Хавбек Руха U-19: «Заслуговували як мінімум на два забиті м'ячі»
ФК Рух Львів. Олег Федор (праворуч)

Півзахисник «Руха» U-19 Олег Федор прокоментував нічию із «Заглембе» (0:0), яка дозволила вийти до другого етапу Юнацької ліги УЄФА.

«Емоції неймовірні, дуже радий, що вдалося вийти переможцями. Вважаю, що гра минула за нашим сценарієм, мінімум на два голи ми заслуговували.

Наші суперники від початку розпочали тиснути та пресингувати в третій зоні. Але ми впоралися з таким тиском і з 20-ої хвилини самі вже створювали моменти.

Наш тренер завжди мотивує нас на максимальну самовіддачу. Крім того, чудовим сюрпризом стало відео, яке записали наші батьки з побажаннями на гру. Це однозначно додало мужності та відповідальності під час самого матчу.

Я дуже хочу та чекаю моменту, щоби забити черговий свій гол. Цього разу теж мав удосталь можливостей. Попереду в нас «Динамо» в УПЛ і «Ґалатасарай» в Юнацькій лізі УЄФА, дуже сильні суперники, але ми здатні гідно їм протистояти.

Сьогодні в першому таймі арбітр не призначив пенальті, коли мене збили у штрафному майданчику. У той момент я отримав чудову передачу, першим дотиком вирішив обрізати дорогу захиснику, а далі відчув дотик, коли футболіст «Заґлембє» вдарив мене в ногу – на мою думку, це стовідсоткова «точка», - сказав Федор.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.