Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 березня 2023, 15:59
4558
15

Розсадник рашистів. IBA зняла бан з боксерів з рф та білорусі

Міжнародна асоціація боксу ухвалила обурливе рішення

| Оновлено 16 березня 2023, 15:59
4558
15
Розсадник рашистів. IBA зняла бан з боксерів з рф та білорусі
IBA

Міжнародна асоціація боксу (IBA) повідомила про ухвалення рішення про повернення до змагань спортсменів з рф та білорусі.

У релізі організації, керує якою 39-річний кремлівський прихвостень Умар Крємльов, сказано, що скасовано всі санкції, раніше накладені на представників збірних команд рф та білорусі у відповідь на початок повномасштабної війни проти України, розв'язаної рашистами за підтримки білорусі.

До того ж, рішенням Ради директорів IBA у правах обмежена Україна. Відтепер на міжнародних стартах українські боксери виступатимуть за команду під назвою «Українська команда IBA», але під національним синьо-жовтим прапором.

Повідомляється, що таке рішення щодо українських боксерів прийнято у світлі раніше затвердженого рішення про усунення Федерації боксу України.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 6
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
очікувано, це чергове підтвердження що кремлівських прихвостнів треба вичищати з усіх федерацій, асоціацій і т.д.
BARA.bass
Спорить не буду, но журналисты писали что в Украинской ассоциации бокса президент глубокий ватник, который дружит и общается с Кремлёвым, так о чём можно тогда говорить. У нас война в стране, а московский патриархат в Украине до сих пор, и так и в спорте, нужна чистить все отрасли от проросийских гандонов.
anacreon
Україна має бойкотувати. І також працювати з іншими федераціями, аби влаштовувати загальний бойкот. Аби інші теж не змагалися
BARA.bass
Так а что, кого-то это удивляет??? Если президент IBA это пробитая мразь Кремлёв. Тут ничего удивительного, но и сильно расстраиваться по этому поводу не стоит. Нам самое главное порвать сраку россиянам на поле боя, а потом их же прихвостни сами сядут на бутылку, и будут кричать СЛАВА УКРАИНЕ!!!
GloryUkraine
Бойкот і заклик до боксерів з інших країн відмовлятися від боїв з срашистами та бульбошистами.
DK1961
Да, МОК думает об исключении бокса с Олимпиад. Но спортсменов все равно жалко в этом случае. Надо пытаться искать союзников и формировать НОВУЮ боксерскую федерацию во всемирном любительском боксе. Тем более. что многие в IBA ворюгой Кремлевым недовольны. Работать надо. Учиться искать союзников в борьбе и сплачивать их. Другого пути у украинского бокса нет. И не только у боксеров.
olex.mykhailov
мосаляку на гілляку
Gregory Dnipro
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pojarskiy
Бойкот прокацапській організації 
Александр
Русские во всех комиссиях активны .А наши вообще на все забили и ничего не делают.Вмя Надежда только на то что другие страны сделают бойкот .
DK1961
IBA, к сожалению - основная федерация любительского бокса, которая проводит чемпионаты мира, Европы и допускает в Олимпийским играм. Так что, все достаточно плохо. Но, с учетом грандиозного скандала в украинской боксерской федерации и засилья путиноидов в IBA, такое решение прогнозировалось. Ну а дальше выбор плохой - полный бойкот IBA  федерацией бокса Украины (сейчас. правда, непонятно - КАКОЙ именно федерацией) приведет к отстранению украинских боксеров от всех чемпионатов Европы, мира и Олимпийских игр.
uonenone
В одной статье " у рашистов закипело", а в этой получается наоборот