Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2022, 02:40
1774
0

КАРВАХАЛЬ: «Шкода, що Шахтар опинився в такій ситуації в їхній країні»

Захисник «Реала» очікує напруженого матчу 3-го туру ЛЧ із «Шахтарем»

| Оновлено 05 жовтня 2022, 02:40
1774
0
КАРВАХАЛЬ: «Шкода, що Шахтар опинився в такій ситуації в їхній країні»
shakhtar.com. Дані Карвахаль

Захисник «Реала» Дані Карвахаль поділився очікуваннями від майбутнього матчу 3-го туру Ліги чемпіонів із «Шахтарем», який відбудеться 5 жовтня у Мадриді:

«Досвід «Реала» в Лізі чемпіонів? Мені дуже пощастило, що я виграв 5 трофеїв Ліги чемпіонів. Ключ – у нашому менталітеті. Правильні цінності вчать завжди перемагати й боротися. Ми знаємо, як складно виграти в цьому турнірі. Я не думаю, що хтось не рахується з нами як з одним з претендентів на титул.

Складне становище «Шахтаря»? – Дуже шкода, що вони опинилися в такій ситуації, при тому, що відбувається у їхній країні. Приємно бачити, як «Шахтар» змагається з чотирма очками наразі. Можливо, це трохи допомагає їхнім уболівальникам уникнути реальності.

Фізичний стан команди? Особисто я почуваюся чудово. Намагаюсь дійти найкращої фізичної форми. У нас за 6 або 7 тижнів чемпіонат світу, і ми прагнемо приїхати в найкращу пору року. Ми враховуємо нічию проти «Осасуни» за складної гри. Однак це минуле. Завтра буде складно проти другої команди групи. Це протистояння стане ключем до того, аби забезпечити собі перше місце».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.