Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 жовтня 2022, 03:41
1095
0

Бенфіка – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Обидві команди набрали максимум очок у перших двох турах

| Оновлено 06 жовтня 2022, 03:41
1095
0
Бенфіка – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 5 жовтня, у Лісабоні відбудеться матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому португальська «Бенфіка» на домашньому стадіоні «Ештадіу ду Бенфіка» прийматиме французький ПСЖ. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Бенфіка

Для «орлів» минулий сезон вийшов дуже неоднозначним. З одного боку, команда зуміла дістатися чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де поступилася англійському «Ліверпулю» (1:3, 3:3), який на той момент був одним із головних фаворитів турніру. З іншого боку, «Бенфіка» не здобула жодного трофею, а в чемпіонаті задовольнилася лише бронзовими нагородами.

У нинішньому сезоні «орли» виглядають блискуче. «Бенфіка» набрала максимум очок у перших двох турах Ліги чемпіонів, плюс виграла 7 із 8 матчів у чемпіонаті Португалії. У своєму попередньому поєдинку національної першості «Бенфіка» вперше втратила очки. На виїзді команда не зуміла здолати «Гімарайнш» (0:0).

ПСЖ

Парижани за підсумками минулого сезону вдесяте в історії стали чемпіонами Франції. Причому зробили вони це більш ніж впевнено, випередивши «Марсель», який завоював срібні медалі, на 15 очок. Однак це не допомогло Маурісіо Почеттіно уникнути звільнення з посади головного тренера.

Причиною змін на тренерському містку стало чергове фіаско у Лізі чемпіонів. У попередній єврокубковій кампанії ПСЖ припинив боротьбу вже на стадії 1/8 фіналу, програвши за сумою двох зустрічей мадридському «Реалу» (1:0, 1:3). У нинішній кампанії з новим наставником Крістофом Гальтьє ПСЖ виграв у італійського «Ювентуса» (2:1) та ізраїльського «Маккабі» з Хайфи (3:1).

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що ПСЖ у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.78 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Бенфіка»: Влаходімос – Бах, Отаменді, Антоніо Сілва, Грімальдо, Флорентіну, Фернандес, Рафа Сілва, Жоао Маріу, Нерес, Гонсалу Рамуш.

ПСЖ: Доннарумма – Рамос, Маркіньос, Данілу, Нуну Мендеш, Вітінья, Вератті, Хакімі, Мессі, Неймар, Мбаппе.

5 жовтня, середа

«Бенфіка» – ПСЖ
Лісабон. Стадіон «Ештадіу ду Бенфіка». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch
  • 4.34
  • 4.44
  • 1.78
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.