Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2022, 20:53
896
0

Ліверпуль – Рейнджерс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Перша дуель минулорічних фіналістів-невдах

| Оновлено 04 жовтня 2022, 20:53
896
0
Ліверпуль – Рейнджерс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 4 жовтня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи A, у якому зіграють англійський «Ліверпуль» та шотландський «Рейнджерс». Стартовий свисток французького рефері Клемана Тюрпена з Уллена прозвучить о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль


Минулого сезону «Ліверпуль» досить довго тягнув за собою переможну серію на внутрішній арені, проте зрештою поступився у чемпіонських перегонах «Манчестер Сіті». Футболісти Юргена Клоппа також мали значні успіхи в Лізі чемпіонів УЄФА, дісталися фіналу, проте у вирішальному матчі поступилися мадридському «Реалу». Із урахуванням перемог у Кубку Англії та Кубку англійської ліги сезон для «червоних» загалом вийшов досить успішним, що давало певні надії перед стартом нової кампанії. Перемога над «Манчестер Сіті» у Суперкубку Англії наприкінці липня лише розігрівала очікування фанів.

Однак на тривалій дистанції виявилося, що всі ці успіхи були лише пилом у вічі – «Ліверпуль» на поточний момент іде у екватора турнірної таблиці в АПЛ, має у перспективі складний матч проти лондонського «Арсеналу», який обрамлятимуть протистояння проти шотландського «Рейнджерс» у групі єврокубків, які для «червоних» так само проходять неоднозначно. Шокуюча поразка від «Наполі» (1:4) вже в першому турі відкинула «Ліверпуль» до аутсайдерів на певний час, а наступна перемога над «Аяксом» (2:1) не виглядала досить чітким сигналом до зміни ситуації. Однак у послідовній дуелі проти віце-чемпіонів Шотландії команда Клоппа може повернути все на свої місця.

Рейнджерс


Скільки завгодно шотландський «Рейнджерс» може йти впевнено на внутрішній арені, однак коли справа доходить до протистоянь у Лізі чемпіонів, цьому колективу далеко не завжди вистачає одного лише бойового духу для досягнення поставлених завдань. Ліга Європи – інша справа, там колектив Джованні ван Бронкхорста торік дійшов до фіналу, у якому поступився франкфуртському «Айнтрахту», завдяки чому отримав путівку прямо до групи смерті з «Наполі», «Ліверпулем» та «Аяксом» у складі.

Чіплятися за очки за таких умовах – справа не з легких, проте відсутність забитих м'ячів у «плюшевих ведмедиків» викликає подив навіть у своїх вболівальників. Болюча поразка в Амстердамі (0:4), змінилася домашньою невдачею проти неаполітанців (0:3), і тепер принциповий суперник з Англії може остаточно позбавити шотландців сподівань навіть на вихід до Ліги Європи. Перемога над «Гартсом» у чемпіонаті (4:0), наскільки впевненою б не була, не відкриває жодних нових перспектив.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон – Цимікас, Ван Дейк, Матіп, Александер-Арнольд – Тіаго, Гендерсон, Елліотт – Салах, Жота, Діас.

«Рейнджерс»: Макгрегор – Барішич, Девіс, Голдсон, Таверньєр – Джек, Девіс, Ландстрем – Кент, Морелос, Тільман.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі здобудуть впевнену перемогу. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Ліверпуль» (-1.5) з коефіцієнтом 1.44 за лінією Parimatch.

4 жовтня, вівторок

«Ліверпуль» – «Рейнджерс»
Брюгге. «Ян Брейдель». 22:00
Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.15
  • 8.90
  • 18.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.