Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
907
0

Денис ПОПОВ: «Минай користувався нашими ж помилками»

Захисник «Динамо» – про мінімальну перемогу над закарпатським клубом

Денис ПОПОВ: «Минай користувався нашими ж помилками»
ФК Динамо Київ. Денис Попов

Захисник «Динамо» Денис Попов провів повний матч проти «Миная» в 5-му турі української Прем'єр-ліги (1:0), відновившись після травми плеча. Після гри динамівець прокоментував виїзну перемогу:

– Вітаємо з перемогою! У першому таймі гра була рівною, «Минай» навіть переважав у гостроті. Чи готувалися до такого спротиву суперника?
– Містер казав нам готуватися до непростої гри, попереджав, що буде нелегко, буде в'язке поле. Тому ми були готові. Так, «Минай» показав дуже хороший спротив і створював багато моментів, користуючись нашими ж помилками. Слава Богу, що виграли. Зараз у нас нелегкий період, коли ми перебуваємо в пошуках своєї гри. Тому максимально налаштовуємося на кожний матч.

– Чи додавав труднощів в'язкий газон, адже на Закарпатті вже кілька днів ідуть дощі?
– Так, поле було слизьким, хоч ми й вийшли на залізних шипах. Футболісти нашої команди падали, у мене теж було кілька таких моментів. Якість газону була не дуже доброю.

– Як почуваєшся фізично, відігравши повний матч після травми?
– Почуваюся непогано. Однак я вийшов на гру, провівши лише три тренування. Тому були помилки, без них в процесі адаптації ніяк. Але найголовніше, що команда здобула три очки, а індивідуальна гра залишається на другому плані.

– У другому таймі «Динамо» краще вдавалися позиційні атаки, які корективи тренерський штаб вніс у перерві?
– Тренери попросили додати в швидкості та агресивніше грати з м'ячем. Потрібно відзначити і футболістів «Миная», які не зупинилися, побігли вперед на останніх хвилинах. Фінальний відрізок матчу вийшов напруженим.

– Здобуті три очки покращили настрій перед виїздом команди до Ренна?
– Три очки - це добре, але у нас зараз не така ситуація, щоб можна було цьому радіти. Тому потрібно проаналізувати свої помилки та вдосконалити гру, щоб добре виступити в Лізі Європи та продовжувати перемагати в чемпіонаті.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.