Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 жовтня 2022, 12:14
12813
2

Жіночі чвари. Як Девід Бекхем спробував залагодити конфлікт у родині

Відносини між дружиною екс-футболіста «Реала» та її невісткою преса характеризує як напружені

| Оновлено 02 жовтня 2022, 12:14
12813
2
Жіночі чвари. Як Девід Бекхем спробував залагодити конфлікт у родині
Getty Images/Global Images Ukraine. Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц

У родині колишнього футболіста «Манчестер Юнайтед», «Реала» та збірної Англії Девіда Бекхема спалахнув серйозний конфлікт.

Справа в тому, що у квітні старший син Девіда та його дружини Вікторії 23-річний Бруклін одружився із 27-річною американською актрисою Ніколою Пельтц, і під час підготовки до урочистостей між двома жінками «пробігла чорна кішка».

Пельтц хотіла, щоб Вікторія Бекхем, відома своїми дизайнерськими роботами, допомогла їй у пошитті ексклюзивної весільної сукні, але в якийсь момент майбутня свекруха послалася на проблеми з ательє, через що Нікола причаїла образу.

Ситуація загострилася, коли Пельтц висловилася про все в інтерв'ю журналістам, надавши справі розголосу. Після цього у вирішення конфлікту довелося вступати голові родини Девіду Бекхему. Друзі екс-футболіста кажуть, що Бекхеми приватно порівняли свою сімейну ситуацію із розколом у королівській родині між принцами Вільямом та Гаррі, і в цьому винні американські дружини міс Пельтц і Меган.

«Мені сказали, що минулого тижня Бекхем прочитав Брукліну нотації, заявивши тому: «Ми не робимо подібного (мова про інтерв'ю Ніколи Пельтц та її одкровення перед ЗМІ – прим.) у нашій родині». Я не думаю, що Девід колись виходив із себе у спілкуванні з Брукліном або мав привід говорити з ним різко, але тепер це, нарешті, сталося. Знаю також, що Бекхем додав Брукліну: «Що буде далі, залежить від вас, але з драмою покінчено», - цитує видання слова неназваного джерела, знайомого із ситуацією зсередини.

Цікаво, що напередодні Бруклін разом із дружиною відвідав показ Victoria Beckham в рамках Тижня моди у Парижі, що дозволило низці ЗМІ говорити про можливе примирення між Вікторією та Ніколою.

Джерело Daily Mail
Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALEX jones
Сімейка аддамсів по європейськи😅🤣😂
VK-Sport
Про Ірину Морозюк цікавіше