Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2022, 03:52
12152
9

Дніпро-1 розгромив Львів у матчі УПЛ. Команда йде без втрат очок

Матч було призупинено через повітряну тривогу

| Оновлено 02 жовтня 2022, 03:52
12152
9
Дніпро-1 розгромив Львів у матчі УПЛ. Команда йде без втрат очок
СК Дніпро-1

Тривала міжнародна пауза дозволила нам отримати можливість потрохи підбивати підсумки для кожної з команд на старті нового сезону української Прем’єр-ліги. Неможливо в цьому контексті було оминути значний успіх дніпровського «Дніпра-1», який на внутрішній арені не тільки не втратив жодного очка за три зіграних зустрічі, але й не пропускав при цьому у власні ворота.

Таким чином переді «Львовом» у домашнього для футболістів Олега Дулуба протистоянні в рамках п’ятого туру національної першості постала задача вперше вразити ворота СК у поточному розіграші чемпіонату. «Золоті леви», до речі, до цього почали готуватись ще тиждень тому, коли зламали спротив закарпатського «Минаю» в перенесеному матчі ще першого туру, який було вирішено провести саме в розпал міжнародних баталій (3:1). Футболісти Олександра Кучера при цьому відпочивали, що також могло зіграти з ними злий жарт у звітній дуелі на полі стадіону «СКІФ».

У першій половині гри команди не вбачали за потрібне підвищувати швидкості, обмежуючись різкими випадами в контрнаступи з боку господарів, або розмінюючись на тривалий позиційних розіграш від гостей. Знайти щось для себе за таких умов міг не кожен уболівальник, а львів’яни зрештою наважились тільки на один непоганий пас на хід Ничу ще на початку зустрічі, проте той завершував атаку вже з гострого кута, тож особливих шансів на успіх не мав.

«Дніпро-1» виглядав більш привабливим та вигадливим в атаці, тож не дивно, що зрештою спроби зайти до чужого штрафного почали приносити команді Кучера певний зиск. Чекати на це, щоправда, довелось майже до перерви, проте гол та гольова передача від Довбика зрештою створили подвійну перевагу за рахунком для футболістів гостей. Форвард був значно спритнішим за лінію захисту, коли шукав простір усередині чужого штрафного як для гольового скидання на Гуцуляка, так і для власного забитого м’яча з передачі Бланко.

Друга половина матчу не встигла навіть розгойдатись, як ми на задньому тлі почули сигнал «Повітряна тривога», що змусило футболістів швидко перейти до укриття. Доволі важким був час очікування не тільки через можливу небезпеку, а ще й із сумнівів щодо необхідності взагалі доводити цей матч до кінця. Навіть за десять хвилин другої половини гри «Дніпро-1» не давав приводів для сумнівів щодо власної перемоги.

Зрештою, футбол таки отримав своє продовження, і господарі поля вже незабаром вирішили сказати остаточне слово зі свого боку в цьому матчі. Вилучення Грисьо за фол та реакцію з боку Бланко на чужій половині були безпідставними, тому арбітр не зволікав із прямою червоною карткою, яка залишила «Львів» у меншості.

І майже одразу після цього «Дніпро-1» майстерним контрнаступом із завершенням від Гуцуляка з правого флангу штрафного закрив цю гру на власну користь. Окрім того, команда Кучера знову не пропустила, завдяки чому продовжила зберігати ворота «сухими» під час ще одного протистояння.

У наступному турі «Львів» на власному полі зіграє проти донецького «Шахтаря», а дніпровський «Дніпро-1» прийматиме луганську «Зорю» одразу після єврокубкової баталії проти «Вадуца» в Лізі конференцій УЄФА.

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Львів» – «Дніпро-1» - 0:3

Довбик, 40, Гуцуляк, 45, 78

Амаш, 46, Бусько, 75 – Бланко, 74

Грисьо, 73 (грубий фол)

«Львів»: Пономаренко – Вовкун (Р. Михайлів, 66), Муравський, Крушинський – Бусько, Бойко (Никитюк, 62), Васильєв, Мильченко, Грисьо – Бугай (Сасовський, 87), Нич.

«Дніпро-1»: Макс Валеф – Амаш, Сарапій, Сваток, Адамюк – Бабенко, Рубчинський (Горбунов, 61) – Бланко (Балулі, 80), Піхальонок (Громов, 69), Гуцуляк (Танчик, 79) – Довбик (Когут, 70).

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.).

Стадіон: «СКІФ» (Львів).

Удари (у площину): 6 (3) – 11 (4)
Кутові: 3 – 2.

ЛЬВІВ - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 15°C

Події матчу

79’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
74’
Maksym Hrysyo (Львів) отримує червону картку.
44’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
40’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро
Футбол | 29 березня 2024, 04:12 0
ВІДЕО. Шикарний гол у ворота України був визнаний найкращим у плей-оф Євро

Альберт Гудмундссон забив у ворота «синьо-жовтих» за Ісландію у фіналі кваліфікації

Стало відомо, скільки отримає Тухель за розторгнення контракту з Баварією
Футбол | 29 березня 2024, 03:16 1
Стало відомо, скільки отримає Тухель за розторгнення контракту з Баварією

Повідомляється, що мюнхенці будуть зобов'язані виплатити Томасу 10-12 мільйонів євро

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
будет интересный чемпионат.Если не станет оранжево черным с точки зрения судейства и упл
anacreon
Схоже, що грати кваліфіукацію ЛЧ в наступному році буде Дніпро. Бо в Динамо конкретний спад.
vovei
Мои армейские друзья поймут. Я всегда болел за днепр,но сейчас не могу за него болеть. И не только потому,что он в желтой форме.