Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 02 жовтня 2022, 01:24
582
0

Тренер Прометея: «Будемо прагнути перемагати в кожній грі»

У суботу «Прометей» дебютує у Латвійсько-Естонській баскетбольній лізі

| Оновлено 02 жовтня 2022, 01:24
582
0
Тренер Прометея: «Будемо прагнути перемагати в кожній грі»
БК Прометей

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург поділився очікуваннями від дебюту команди у Латвійсько-Естонській баскетбольній лізі.

– У суботу «Прометей» дебютує в Латвійсько-Естонській баскетбольній лізі. Тиждень тому ви зіграли останню контрольну гру. Команда готова до сезону?
– Команда готова до першої гри, і напевне, ще не готова до цілого сезону. Нам потрібні ще 2-3 тижні. Але все гаразд, ми мали колись стартувати, отже, не бачу нічого поганого в тому, щоб стартувати зараз.

– Що можете сказати про першого суперника «Огре». Це хороший опонент для старту чемпіонату?
– Ми не знаємо цю лігу досить добре. Я тільки вчора почав їх дивитися. Непогана команда. Мені потрібно подивитися більше, щоб краще її знати. Однак я вважаю, в цей час ми маємо концентруватися передусім на нас самих. У першу чергу, ми маємо бути готові, а тоді вже дивитися на суперника.

– «Прометей» грав товариські матчі, зокрема, і з латвійськими командами – «Латвійський Університет» і «Вентспілс». Обидва поєдинки ви виграли з великою різницею в рахунку (близько 40 очок). Команда настільки сильніша за суперників у ЛЕБЛ?
– Якщо ми в хорошій формі, ми повинні вигравати такі матчі. Щодо ліги. Я ще не досить добре знаю всіх суперників. Знаю, що ВЕФ і «Калев» дійсно хороші команди. Як воно буде, побачимо.

– Що ви очікуєте від сезону ЛЕБЛ загалом?
– Поки що важко говорити. Втім, безперечно, ми прагнутимемо перемагати в кожній грі. Не вірю, що виграємо всі матчі, однак у кожному старатимемося це зробити. І важливо прийти до кінця регулярного чемпіонату добре готовими до плей-оф.

– Чи всі гравці готові грати в суботу? Чи немає травмованих?
– Всі готові. Ми маємо ще два тренування до гри, сподіваюся, нічого не зміниться. Однак на даний момент усі готові вийти на майданчик. Немає жодних суттєвих травм чи чогось подібного.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.