Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 жовтня 2022, 16:54
495
0

Крістал Пелес – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи чарівник цей Поттер?

| Оновлено 01 жовтня 2022, 16:54
495
0
Крістал Пелес – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 1 вересня, у Лондоні на стадіоні «Селхерст Парк» відбудеться матч дев'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонські «Крістал Пелас» та «Челсі». Стартовий свисток рефері Кріса Кавани з Манчестера прозвучить о 17:00 за київським часом.

Кристал Пелас


Головний тренер «Крістал Пелас» Патрік Вієйра користується безапеляційною підтримкою керівництва клубу, навіть незважаючи на далеко не найвидатнішу смугу результатів, які супроводжували його команду в останні кілька турів. Починати сезон із дербі проти «Арсеналу» (0:2) та гостьового матчу проти «Ліверпуля» (1:1) було ще тим задоволенням, але навіть у таких протистояннях «склярі» виглядали в набагато більш виграшному світлі, аніж під час зустрічей проти «Манчестер Сіті» (1:4), «Брентфорда» (1:1) та «Ньюкасла» (0:0).

Очевидно, що міжнародна пауза для «Крістал Пелас» прийшла дуже вчасно. Команда, у тому числі через жалобу з приводу смерті Королеви Єлизавети II на рівному місці отримала понад три тижні канікул, що цілком можна порівняти з ще одним періодом міжсезонної підготовки, яка для англійських клубів цього року була надто короткою. Є всі підстави думати, що футболісти Вієйра будуть у хорошому настрої, проте приналежність «Пелас» до класу команд, яким дуже важливий ігровий тонус, залишає простір для сумнівів щодо їхньої готовності до чергового дербі.

Челсі


Міжнародна пауза була важливою для кожної з команд АПЛ, окрім, можливо, «Манчестер Юнайтед», який здобув чотири перемоги поспіль саме на початку осені. Лондонський «Челсі» подібними здобутками похвалитися не міг, тому був задоволений можливістю відпочити від футболу протягом двох тижнів. На відміну від суперника за дуеллю, «сині» мали можливість грати матчі Ліги чемпіонів УЄФА, проте їх результати на груповому етапі даного турніру, на поточний момент, відверто не вражають.

Заходити на двоматчеву дуель проти італійського «Мілана» всього з одним балом в активі, після зустрічей проти загребського «Динамо» (0:1) та австрійського «Зальцбурга» (1:1) – ще те задоволення, проте реалії такі, що Грему Поттеру, допоки інші наставники дозволяли собі відпочити, довелося фактично з нуля проводити навчання команди новому стилю гри під своїм керівництвом. Історія Томаса Тухеля в «Челсі» цього сезону виявилася напрочуд короткою, і це при серйозних фінансових вливаннях, які проводилися безпосередньо під його запити. Навряд чи Поттер, після роботи в «Брайтоні», звик до такого обсягу коштів, які є у Челсі, проте рівень запитів від нього це ніяк не зменшує.

Орієнтовні склади


«Крістал Пелас»: Гуайта – Мітчелл, Гуехі, Андерсен, Ворд – Езе, Дукуре, Шлупп – Заха, Матета, Айю.

«Челсі»: Менді – Кукурелья, Сілва, Фофана – Чілвелл, Ковачич, Жоржіньо, Джеймс – Стерлінг, Обамеянг, Маунт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку на нас чекає важка перемога лідера. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» переможе і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 4.10 за лінією Parimatch.

1 жовтня, субота

«Крістал Пелес» – «Челсі»
Лондон. «Селхерст Парк». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta Sports
Арбітр: Кріс Кавана (Манчестер, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Parimatch
  • 4.30
  • 3.55
  • 1.92
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.