Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2022, 00:48
8937
0

Грандіозне відкриття. Верес та Рух розійшлись миром на оновленому Авангарді

Колектив Юрія Вірта вперше в новому сезоні поділив очки з суперниками

| Оновлено 02 жовтня 2022, 00:48
8937
0
Грандіозне відкриття. Верес та Рух розійшлись миром на оновленому Авангарді
УПЛ

Через повітряну тривогу матч, який запам'ятається рівненським уболівальникам поверненням їхньої улюбленої команди на стадіон «Авангард», довелося розпочати майже на півгодини пізніше. Після перемоги в минулому турі над «Кривбасом» головний тренер «Вересу» Юрій Вірт зробив лише одну зміну у стартовому складі. Замість Євгена Пасіча на поле вийшов захисник Квасний. Після перемоги над «Зорею» також лише одна ротація відбулася і в складі «Руха», де Леонід Кучук у півзахисті замінив Карабіна на досвідченого Бойчука.

Обидва суперники активно розпочали зустріч, але небезпечних моментів створити в дебюті гри не змогли. І все ж, господарі поля зуміли першими відкрити рахунок на реконструйованому стадіоні «Авангард». Гагун з правого краю атаки зробив передачу в центр штрафного на Дахновського, який одним дотиком прийняв м’яч, а другим пробив низом повз Паньківа. До речі, Дахновський є вихованцем іншого львівського клубу (ФК «Львів») і забив гол вже у другій поспіль грі УПЛ.


Фото – УПЛ

Гра знову деякий час точилася на підступах до обох воріт і без моментів. А в середині тайму Климчук після пасу Бойчука пробив по воротах, Когут парирував, але першим встиг на добивання у порожні ворота Таллес, який також відзначився у другій грі поспіль. Проте рівновага у грі зберігалася недовго. Кльоц виконав штрафний удар, а Паньків несподівано для усіх не дотягнувся до м’яча, який влетів під поперечину воріт гостей. У наступному небезпечному моменті біля воріт «Руху» капітан «жовто-чорних» рятує свою команду, перевівши м’яч на кутовий після удару сходу Дахновського.


Фото – УПЛ

На початку другого тайму м’яч після удару Бойчука опинився у сітці воріт господарів, але арбітр гол не зарахував, вважаючи, що перед цим гравець львівського клубу порушив правила проти захисника суперників. І все ж, згодом рухівці вдруге у матчі зрівняли рахунок. Таллес виконав штрафний, Дідик пробив головою, і м’яч рикошетом від штанги влетів у ворота. Для 19-річного Дідика це був перший гол в УПЛ – у 14-й грі.

Після цього темп гри дещо знизився. Обидві команди намагалися при розвитку атак більше часу контролювати м’яч, проте загроз біля обох воріт не виникало. Гості часто намагалися завершити атаки дальніми ударами, але Соломону, Бойчуку та Сапузі бракувало влучності. Обидва тренери зробили чимало замін, але вирвати перемогу так нікому і не вдлося.


Фото – УПЛ

У підсумку «Верес» і далі не може перемогти «Рух» в УПЛ – вже у 3-й грі. При цьому збереглася традиція в історії зустрічей суперників, які поле без забитих голів не залишають. Ця нічия стала першою для обох суперників у новому чемпіонаті.

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Верес» – «Рух» - 2:2

Дахновський, 9, Кльоц, 31 – Таллес, 26, Дідик, 54

Гагун, 45, Дахновський, 46, В. Шарай, 90 – Климчук, 10, Слюсар, 34, Лях, 57, Роман, 72, Соломон-Отабор, 74

«Верес»: Когут – Квасний, Вовченко, Мірошник, Гагун – Кучеров, Кльоц – Г. Пасіч, Лебеденко (М. Шестаков, 83), Дахновський (В. Шарай, 83) – Гайдучик (Сергійчук, 68).

«Рух»: Паньків – Лях, Слюсар, Дідик, Роман – Сапуга, Федорчук – Б. Бойчук (Карабін, 83), Таллес (Притула, 87), Соломон-Отабор (Руніч, 75) – Климчук.

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Удари (у площину): 7 (5) – 8 (3)
Кутові: 6 – 3
Оффсайди: 0 – 1.

ВЕРЕС - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Події матчу

53’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Дідик (Рух Львів).
31’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Кльоц (Верес).
26’
ГОЛ ! М'яч забив Бренер Таллес (Рух Львів).
9’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Дахновський (Верес).
Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.