Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:49
86
0

Стратегії ставок на шорт-хокей

Вчимося впорядковувати свою гру і вести її за планом

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:49
86
0
Стратегії ставок на шорт-хокей

Гравцям-початківцям варто від початку для себе засвоїти: коли ти граєш проти букмекерської контори, то жодних стовідсоткових, безпрограшних варіантів тактики поведінки немає. Все одно є варіанти і застереження, що можуть коштувати вам ставки. Але все ж стратегії корисні, адже вони допомагають упорядкувати свою гру і вести її за планом, уникаючи найочевидніших помилок і осічок. Залишається тільки вибрати те, що зручно для Вас, підходить під персональний стиль та ігрові уподобання.

Драбинка з тотал менше 9,5

У шорт-хокеї забивають багато. Тож стандартні котирування на "тотал менше 9,5" перебувають приблизно на рівні в 1,5. Стратегією передбачено, що розміщується послідовно 3 ставки на "ТМ 9,5". Краще пояснити на прикладі:

  • Перша ставка: 100 гривень на "менше 9,5" з кефом рівно 1,50. Якщо вийде виграти, назад виходить 150 гривень.
  • Друга ставка - 150 гривень на "ТМ9,5", але вже на інший матч і під 1,53. У разі проходу вийде забрати забираємо 229,5 гривень.
  • 229,5 гривень ставлять на такий самий варіант ставки в 3-му матчі, але вже під 1,54. Перемога по принесе вже 353,43 гривні.

Але ж початковою сумою було 100 гривень, і її швидко помножили в 3,5 раза! Але при цьому варто пам'ятати і важливе "але": щоб усе вийшло, потрібно щоб вийшло пройти всі 3 щаблі. Якщо буде поразка на будь-якому з них, "згорить" усе повністю. І це, безумовно, явний мінус цієї стратегії.

Догон на більше 8,5

По суті, тут нічого не змінюється, це класичний зразок цієї стандартної стратегії, коли весь час повторюється одна й та сама ставка, у цьому разі на "більше 8,5". У шорт-хокеї 9 шайб за поєдинок - аж ніяк не рідкість, тож такий варіант може оцінюватися в 1,70, але іноді може підніматися і до позначки в 2,0. У будь-якому разі, поведінка гравця досить стандартна. Якщо ставка не зіграла, її повторюють на наступний поєдинок, перевіряючи, щоб суми парі ставало достатньо, щоб у разі перемоги всі майбутні невдачі, що її очікують, були перекриті "одним махом".

Ставки на "12"

Під терміном "12" у букмекерській діяльності розуміють ставку на "немає нічиєї". Тобто в обраній грі обов'язково має перемогти одна з команд, до того ж зробити це потрібно тільки в основний час - успіх на булітах уже не зараховується. У шорт-хокеї мало "мирних результатів", але й коефіцієнт часто відверто малий - бовтається на рівні 1,25, а іноді навіть падає до позначки в 1,1. і багато досвідчених гравців відмовляються від того, щоб вибудовувати свої парі на її основі, вважаючи, що ризик перевищує потенційний виграш. Але є й ті, хто вважає за краще збирати призи потроху, але постійно.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олександр БАБИЧ: «Довбик може замінити Холанда в Ман Сіті»
Футбол | 04 травня 2024, 13:57 6
Олександр БАБИЧ: «Довбик може замінити Холанда в Ман Сіті»

Український тренер поділився думкою щодо майбутнього двох гравців «Жирони»

У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?
Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0
У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.