Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:49
72
0

Види ставок на шорт-хокей

Які ставки можна розміщувати на події в даному виді спорту

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:49
72
0
Види ставок на шорт-хокей

Шорт-хокей - один із різновидів "класичної" гри з шайбою. Але набагато менш розкручений, і це позначається на тому, наскільки широка лінія парі. Як правило, навіть те, що взагалі є якась лінія, вже добре. І в ній представлені основні види парі.

Парі на результат

Саме ця ставка є завжди, якщо вже в лінії взагалі представлений шорт-хокей. У цьому плані можливі ставки на 3 основні варіанти. Можна ставити на перемогу першої або другої команди (відповідно, П1 або П2), а також можна ставити і на нічию в основний час. Команди, за правилами цього виду спорту, закинувши однакову кількість шайб, переходять до буллітів і все-таки визначають найсильнішого. Але на нічиї ставити можна. Крім того, лінія "1-х-2" може бути представлена не тільки на повний поєдинок, а й на його частини, перш за все, на періоди.

Ставки на тотал

Тотал це завжди парі про результативність. Загалом, у цього виду може бути багато різних варіантів тоталу, не тільки на голи, а й на попередження і тому подібні статистичні показники, що можуть бути чітко пораховані. Але в шорт-хокеї не завжди можна навіть ставити на кількість шайб. Традиційно розрізняють кілька видів тоталів - "європейський", із цілими показниками шайб, та "азіатський", із дробовими (наприклад, "більше 6,0" і "менше 7,5"), "загальний" та "індивідуальний", на конкретну команду, на весь поєдинок. При цьому варто пам'ятати, що в цьому виді хокею голів, як правило, більш ніж достатньо. Іноді можна знайти тотали не на весь поєдинок, а на його відрізки, але загалом широту лінії не варто переоцінювати, тут список буде, як правило, досить короткий.

Парі на фори

Це ставки на те, яким буде підсумковий розрив між командами. При цьому використовують "мінусовий" гандикап, якщо впевнені в перемозі фаворита, а коефіцієнт на "чисту" його перемогу не подобається, і "плюсовий", коли аутсайдера, на Вашу обґрунтовану думку, недооцінюють. У підсумку завдяки такому регулюванню можна оптимально поєднувати ризик і вигоду під свій смак, головне, щоб у лінії був представлений подібний варіант. Також варто пам'ятати, що може бути як цілісний варіант, і під час завершення саме з таким підсумком йде повернення, так і дробовий, коли ставка або "зіграє", і принесе прибуток, або "згорить".

Це, мабуть, і весь перелік, причому він представлений далеко не в кожній лінії на матч. Отже, якщо хочете використовувати ставки на шорт-хокей, потрібно орієнтуватися на найстандартніші варіанти парі і шукати серед них "валуйні".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.