Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 вересня 2022, 11:43
97
0

Види ставок на хокей із шайбою

Які види ставок можна знайти стосовно до розпису на практично будь-який хокейний матч? 

| Оновлено 29 вересня 2022, 11:43
97
0
Види ставок на хокей із шайбою

Хокей - один із найдинамічніших і найвидовищніших, а отже, найпопулярніших видів спорту. Тож не дивно, що на нього ставлять багато, а букмекерські компанії намагаються запропонувати максимально широкий перелік варіантів. Які ж види ставок можна знайти стосовно розпису на практично будь-який хокейний матч? 

  • Результат зустрічі. Загалом, це максимально стандартна лінія - на те, як закінчиться конкретний поєдинок. Але, у зв'язку з регламентом багатьох турнірів, у лінії можуть виділяти як "результат" основного часу цієї гри, так і те, як усе ж таки він закінчиться, з урахуванням овертайму і, якщо знадобиться, серії булітів - у грі з шайбою заведено, як правило, визначати сильнішого. Тож у лінії часто створюють 2 категорії розпису, відповідно, щодо "регламентного", основного часу (там можлива нічия, тож є 3 різні варіанти події, зокрема й "Х"), а також з урахуванням "ОТ" і булітів (точно буде переможець, тож залишається обирати між "П1" або "П2". Головне - ці види ліній не переплутати;
  • Тотал. Як і скрізь, це парі на результативність, під яким розуміють не точний рахунок, а прогноз, більше чи менше певного показника буде досягнуто. Тотал може бути загальним для всього поєдинку, у конкретному періоді, або навіть за коротший відрізок часу. Як правило, букмекери ділять на "десятихвилинки". Але в хокеї всі події відбуваються швидко, тож і за цей час може багато чого трапитися. Використовуються не тільки загальний, для обох суперників, а й індивідуальний, стосовно результативності строго конкретної команди. Тут теж може бути ставка на весь матч і його окремі частини;
  • Фора - ставки на розрив, що буде в підсумку між суперниками. Має чимало спільного з тоталами, на гандикап можна ставити не тільки на матч загалом, а й на конкретний відрізок, наприклад, 1 період. Якщо застосовуються цілі числа, це "європейський" варіант фори, якщо дробовий - "азіатськими" (записуються як Ф1 (+1) і Ф2 (-0,5). Різниця в тому, чи передбачений варіант із "поверненням" суми парі.
  • Наступний гол. Цікавий вид ставки, що вважається саме "хокейним", і користується чималою популярністю. Цей вид спорту по праву вважається результативним, нульові нічиї в ньому - велика рідкість, та й просто не пропустити бодай 1 команда (так званий "шатаут") може всього кілька разів за повний сезон. Суть ставки в назві: потрібно спрогнозувати в режимі "live", хто із суперників заб'є наступним. Нерідко тут можна знайти дуже цікаві варіанти.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.