Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:55
68
0

Як потрібно ставитися до гри на ставках гравцям-початківцям?

Що таке ставки і підготовка до прогнозів?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:55
68
0
Як потрібно ставитися до гри на ставках гравцям-початківцям?

Прогнози на результати подій робить багато хто - інакше б просто не цікаво було дивитися. Але найчастіше це залишається тільки на словах, у розмовах - а то й у думках. Утім, дехто, зрозумівши, що вдається прогнозувати непогано, переходить до справжніх ставок, сподіваючись за рахунок мізків і удачі хоч трохи заробити.

Неправильно дивитися на гру на ставках як на протистояння з букмекером

Контора не особливо любить витрачати свої гроші. Її завдання - "зіштовхнути лобами" між собою гравців, вибудувавши лінії так, щоб суми, поставлені одними, врівноважувалися ставками інших. А організатори знімуть вершки за рахунок "маржі". Тим паче що в них, які собаку з'їли на цій діяльності, вистачає хитрощів і прийомів, щоб виманити побільше грошей. Так, виграти реально, але варто пам'ятати, що гроші вам надходять не тільки від букмекера - він тільки посередник, але фактично від інших гравців. Просто ті поставили на протилежний результат - і цього разу втратили свої кошти. Тож краще, якщо є сумніви, якщо інтуїція "шкребе", просто утриматися від парі. Принаймні так точно хоча б залишитеся "при своїх". Заодно не рекомендується "розпорошуватися" на події з низьким, нижче за 1,5, коефіцієнтом - при відверто незначному потенційному виграші банально не компенсується ризик програшу.

Бажано мати кілька альтернатив для ставок, але головне, щоб на всіх сайтах було комфортне відчуття

Досвідчені гравці рідко змінюють букмекера. Навіть якщо в конкурентів вищі котирування, вони не поспішають перебігати до них, цінуючи відчуття "своєї" контори, де не переймаєшся з приводу своїх коштів і можливості виведення. Але все ж конкуренція корисна скрізь, тож краще мати "робочі" акаунти на ресурсах кількох БК. І коефіцієнт можна буде брати вигідніший - звірка займе якісь секунди, та й про бонусні програми та різні спеціальні акції не варто забувати.

Варто використовувати помилки букмекера, але з оглядкою

Якими б довірливими не були стосунки, все ж Ви з конторою скоріше противники, ніж друзі. Вона залюбки покарає за будь-яку безпечність. Але навіть її аналітики залишаються живими людьми, і допускають прорахунки в оцінці ймовірностей. Якщо помічаєте щось подібне, потрібно користуватися. Але пам'ятаючи, що нерідко за удаваною помилкою стоїть хитрість організатора ставок, якраз і спрямована на те, щоб гравець, який "клюнув" на привабливий варіант, ставив, втративши звичну холоднокровність і обережність.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Відомі всі учасниці 1/4 фіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 12:35 0
Відомі всі учасниці 1/4 фіналу в Штутгарті

Марта Костюк опинилася в серйозній компанії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.