Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
638
0

Норвегія – Сербія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Вирішальна битва за місце у дивізіоні A

Норвегія – Сербія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 27 вересня, в Осло на стадіоні «Уллеволь» відбудеться матч шостого туру Ліги націй УЄФА, у якому у рамках ліги B4 зіграють Норвегія та Сербія. Стартовий свисток рефері Антоніо Матеу Лаос із Валенсії (Іспанія) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Норвегія


Усе чудово складалося для національної команди Норвегії під час гостьового матчу проти Словенії в рамках передостаннього туру Ліги націй – «свердла» забили на початку другого тайму зусиллями Ерлінга Голанда, який вийшов в абсолютні лідери серед бомбардирів цього турніру, проте потім футболісти Столе Сольбаккена пропустили (1:2). У підсумку, норвежці перед останнім туром не змогли зробити матч проти Сербії виключно формальністю, і тепер на своєму полі будуть змушені доводити, що саме вони варті наступного року грати у найвищому дивізіоні цього турніру.

Маючи у своєму складі безліч висококласних футболістів лінії атаки, скандинавська збірна примудрилася показати результативність, яка лише трохи перевершує показники їхніх географічних сусідів, шведів, які зараз ризикують отримати болісне пониження в класі. При цьому команда Сольбаккена якось примудрялася перемагати, і з показником 7:5 за м'ячами виборола цілих десять очок, що вже можна було вважати гідним досягненням.

Сербія


У збірній Сербії показники результативності відрізнялися на порядок, проте прокинутися команда Драгана Стойковича змогла лише після стартової поразки від Норвегії (0:1), яка може стати ключовим результатом у процесі визначення найсильнішого в цій групі. Суперникам достатньо не програти на своєму полі, тоді як «білі орли» будуть змушені битися до останнього.

У матчі проти Швеції мало хто міг прогнозувати їх неймовірний успіх (4:1), так само як і перемогу Словенії у грі проти норвежців. Однак до останнього туру серби підходять на хвилі звитяги. Цей результат був швидше закономірним, аніж випадковим, як і пізнє пробудження словенців. Сербська національна команда не кожні кілька років здатна продукувати ціле покоління якісних виконавців, і зараз вона як ніколи близька до того, щоб перенести його до топ-збірних Європи.

Орієнтовні склади


Норвегія: Ніланд – Мелінг, Ольсен, Естігор, Педерсен – Торсбі, Берге, Едегор – Ельюнуссі, Голанд, Кінг.

Сербія: В. Мілінкович-Савич – Велькович, Настасич, Міленкович – Костич, Гудель, С. Мілінкович-Савич, Лукич, Живкович – Тадич – А. Митрович.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі успішно завершать груповий етап. Нашою ставкою буде позиція – Норвегія не програє та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.05 за лінією Parimatch.

27 вересня, вівторок

Норвегія – Сербія
Осло. «Уллеволь». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Антоніо Матеу Лаос (Валенсія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 2.44
  • 3.35
  • 3.05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.