Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1133
0

Габріель ГОМЕС – про перехід у Дніпро-1: «Все сталося дуже швидко»

Бразильський захисник розповів про свої враження

Габріель ГОМЕС – про перехід у Дніпро-1: «Все сталося дуже швидко»
СК Дніпро-1. Габріель Гомес

Новачок «Дніпра-1» бразильський захисник Габріель Гомес розповів, як перебрався в український клуб.

– Як ти дізнався про інтерес з боку «Дніпра-1»?
– Я почув про цей варіант від Жадера – бразильця, який грав в чемпіонаті України і сьогодні є своєрідним містком між клубами та деякими бразильськими гравцями. Все відбулося дуже швидко, оскільки справа підходила до кінця трансферного вікна, і я дуже радий, що все вийшло.

– Які перші враження від команди тут?
– Як тільки я прибув, зрозумів, що це дуже кваліфікована команда з чудовими гравцями. Вони дуже якісні спортсмени на полі, і що справді привернуло мою увагу, так це атмосфера в роздягальні! Я вважаю, що з цією командою у нас є все, аби досягти всіх цілей сезону.

– Що ти знаєш про війну в Україні? Що про це кажуть у Бразилії?
– Я знаю, що конфлікт загострився наприкінці 2021 року через геополітичні проблеми між двома країнами, і, на жаль, на початку 2022 року відбулося вторгнення… На початку року в Бразилії було багато розмов про війну, а зараз ЗМІ говорять не так багато, як раніше. Але ми стежимо за всім в Інтернеті і сподіваємося, що це все скоро закінчиться.

– З ким ти радився під час переходу? Чи знаєш когось із бразильців, які грали в Україні? Можливо, знайомий із Дугласом Баселаром Сілвою?
– Я знайомий з кількома бразильцями, які грали в Україні. Можу виокремити Пауліньйо Бою, який був помітним тут в українському футболі. Коли почалася війна, він повернувся до Бразилії, щоб грати за «Америку» на правах оренди – саме там ми зустрілися. Він був тим, хто підтримав мене у рішенні приїхати сюди, додав мені впевненості у прийнятті цього виклику у моїй кар’єрі. Що стосується Дугласа Баселара, то я багато чув про нього, але не знайомий з ним особисто. Це гравець, який, безумовно, є орієнтиром для бразильців, що приїжджають в українські клуби.

– Ти не зможеш грати в єврокубках. Це розчаровує чи дає змогу зосередитеся більше на тому, щоб перемогти конкурентів за місце в складі?
– Ні. Немає ніякого розпачу! Навпаки це мотивує мене працювати наполегливіше, щоб потрапити до складу на національний чемпіонат. Водночас я з великою повагою ставлюся до всіх товаришів по команді, з якими ми разом працюємо. Я приїхав у «Дніпро-1», перш за все, щоб допомогти клубу досягти поставлених завдань на сезон. А якщо вдається робите свій внесок у це на полі, то ще краще.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.