Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 26 вересня 2022, 12:31
4013
9

ВІДЕО. Мінус Сидорчук. Перше тренування збірної України у Кракові

Синьо-жовтим у матчі проти Шотландії 27 вересня потрібна лише перемога

| Оновлено 26 вересня 2022, 12:31
4013
9
ВІДЕО. Мінус Сидорчук. Перше тренування збірної України у Кракові
УАФ

Після перемоги у столиці Вірменії збірна України 24 вересня вилетіла чартерним рейсом із летовища в Єревані о 22:10 за місцевим часом, ще до того, як розпочали свій матч ірландці й шотландці.

Розгромна перемога над вірменами (5:0) стала найбільшою вікторією українців за час виступів у Лізі націй УЄФА. Також це найбільший рахунок, якого команда досягала під керівництвом Олександра Петракова. А ще в Єревані було зафіксовано кілька знакових індивідуальних досягнень: Андрій Ярмоленко зіграв за головну команду країни свій 111-й матч, зрівнявшись за цим показником із Андрієм Шевченком (до повторення гольового рекорду Шевченка залишається забити ще три м’ячі), Артем Довбик уперше зробив дубль у футболці національної команди, Олександр Тимчик та Данило Ігнатенко забили дебютні м’ячі, а Олександр Зубков уперше відзначився в офіційному турнірі, до того ще й зробивши два асисти. Однак, попри такий солідний врожай цікавих статистичних показників, хлопці цілком усвідомлюють, що вирішальною битвою за перемогу в групі B1 буде поєдинок 27 вересня із Шотландією.

Після приземлення на летовищі Кракова (політ тривав 3 години 45 хвилин) синьо-жовті дізналися, що команда Стіва Кларка здобула вольову перемогу над ірландцями, зберігши за собою перше місце у групі, відтак у вівторок українців влаштує лише перемога. Відповідним є і настрій у колективі.

25 вересня вечірнє заняття відбулося на полі тренувального центру клубу «Краковія». Офіційна тренувальна сесія пройде там, оскільки газон на стадіоні «Краковія», на жаль, не в найкращому стані, і його варто зберегти для матчу.

В тренуванні взяли участь усі 23 гравці, які зараз присутні в таборі синьо-жовтих. Сергій Сидорчук, який отримав другу жовту картку в турнірі, через що не зможе зіграти із шотландцями, залишив розташування команди, однак приїде підтримати партнерів у день поєдинку.

Традиційно для відновлювального тренування команда була розділена на дві групи. 9 польових гравців стартового складу плюс Олександр Піхальонок, який відіграв другий тайм, під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового провели пробіжку та виконали вправи аеробного характеру для насичення м’язів киснем та виведення таким чином із них лактату. Тим часом, інша десятка та троє голкіперів провели більш інтенсивне тренування, яке, зокрема, включало в себе квадрат та ігрові серії.

Офіційне тренування збірної України розпочнеться 26 вересня о 19:00 за Києвом, однак не на стадіоні, а на тренувальній базі «Краковії». А от прес-конференція головного тренера Олександра Петракова та гравця збірної Руслана Маліновського відбудеться в конференц-залі ігрового стадіону, о 11:30 за Києвом.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна
Футбол | 19 березня 2024, 00:31 7
Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна

21 березня о 21:45 відбудеться півфінал плей-офф кваліфікації Євро-2024

Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України
Футбол | 18 березня 2024, 19:42 2
Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України

Колишній голкіпер «Шахтаря» віддає перевагу Андрію Луніну

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Судячи по виступах за Динамо і збірну Сидорчук зараз не тягне. Навіть не впріває.  Грає як на ходулях, немає приті, часто-густо вносить безладдя в півзахисті. На 80% це відноситься і до Малиновського з Яремчуком.
nick07
"сидорчук мінус" для збірної швидше плюс
Mykola_nik
Вчорашня гра показала що є ким замінити Сидорчука і Степаненка і не треба молитись настарих костоломів...