Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 26 вересня 2022, 19:33
899
0

Уельс – Польща. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Хто збереже прописку в елітному дивізіоні турніру?

| Оновлено 26 вересня 2022, 19:33
899
0
Уельс – Польща. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 25 вересня, відбудеться матч 6-го туру групового раунду Ліги націй, у якому збірна Уельсу прийматиме національну команду Польщі. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом.

Уельс

У червні команда Роберта Пейджа зуміла оформити вихід на чемпіонат світу 2022, обігравши у фіналі плей-оф кваліфікації збірну України з рахунком 1:0. Валлійці створили набагато менше небезпечних моментів, проте зуміли забити завдяки автоголу, зберігши при цьому власні ворота на замку.

У Лізі націй результати Уельсу набагато скромніші. Валлійці мають в активі лише одне очко, здобуте завдяки нічиїй із Бельгією (1:1). Зберегти прописку в елітному дивізіоні Уельсу буде непросто, але шанси залишаються. Для цього необхідно обігравати поляків із великим рахунком.

Польща

«Білі Орли» думками вже на Мундіалі, куди, як і Уельсу, їм вдалося кваліфікуватися після стикових матчів відбіркового турніру. Перед чемпіонатом світу залишилося провести лише один офіційний поєдинок, і в ньому вирішуватиметься, в якому дивізіоні Ліги націй Польща зіграє в наступному сезоні.

У поляків після п'яти турів чотири очки в активі, а єдина перемога була здобута саме над Уельсом (2:1) у першому колі. Тож у цій зустрічі команду Чеслава Міхневича цілком влаштує і нічийний результат, хоча цілком можливо, що вони зможуть досягти й більшого успіху.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Польща у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.80 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Уельс: Хеннессі – Вільямс, Мефам, Родон, Робертс, Норрінгтон-Девіс, Ампаду, Сміт, Джонсон, Джеймс, Мур.

Польща: Щенсний – Ківьор, Глік, Беднарек, Залевськи, Лінетті, Крихов'як, Франковськи, Зелінськи, Шиманський, Левандовськи.

25 вересня, неділя

Уельс – Польща
Кардіфф. Стадіон «Кардіфф Сіті». 21:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch
  • 2.80
  • 3.25
  • 2.70
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.