Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 02 жовтня 2022, 05:44
726
2

Тенісне антидопінгове агентство наклало санкції на гравця з рф

Ім'я не називається

| Оновлено 02 жовтня 2022, 05:44
726
2
Тенісне антидопінгове агентство наклало санкції на гравця з рф
Instagram

Міжнародне агентство ITIA підтвердило, що російський тенісист(ка) відсторонений від спорту на дев'ять місяців після того, як визнав порушення правил тенісної антидопінгової програми (TADP). Через вік ім’я гравця не називається.

Гравцеві було 14 років, і він грав лише на своєму другому дорослому турнірі ITF у січні 2022 року, коли зразки були відібрані для випадкової антидопінгової перевірки. Зразок було надіслано до лабораторії, що акредитована WADA, яка виявила наявність мельдонію в пробі А, що пізніше було підтверджено у пробі В.
Відповідно до TADP, гравець відноситься до категорії осіб, що перебувають під захистом, через свій вік, і було встановлено «відсутність істотної провини або недбалості». Через вік гравця, його рівень і відсутність доступу до антидопінгової освіти, санкції була встановлені на дев’ять місяців, починаючи з дати тимчасового відсторонення гравця (5 березня 2022 року).

Це означає, що гравець не має права брати участь у змаганнях або відвідувати будь-які тенісні події, дозволені, організовані чи санкціоновані керівними органами спорту до 4 грудня 2022 року.

З огляду на вік гравця та його недостатню освіту, ITIA забезпечить індивідуальну навчальну сесію, щоб окреслити правила та обов’язки спортивних програм доброчесності для гравця.

Раніше російського гравця підозрювали у договірних матчах.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 25 червня 2024, 07:29 18
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Сергій РЕБРОВ – про матч з Бельгією, Циганкова, Миколенка та регламент Євро
Футбол | 25 червня 2024, 18:22 2
Сергій РЕБРОВ – про матч з Бельгією, Циганкова, Миколенка та регламент Євро

На команду чекає вирішальний поєдинок групового етапу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Могу спорить на любые деньги - у любого спортсмена РФ на международных соревнованиях в пробе будет положительный результат. Они мельдоний как хлеб употребляют. Вспоминаю случай из жизни. Участвовали мы в юношеском  (до 14 лет) турнире по футболу в Барселоне ( 2004 год), была там и команда с Москвы. Должны были играть с итальянской командой последнюю игру в подгруппе, а это была вторая игра, буквально пол часа прошло после прошедшей игры с немцами, пацаны еле на ногах стояли.  Если выиграем, то выходим в 1\4 финала и отстегиваем итальянцев, вместо них команда Москвы выходит со второго мета в четвертьфинал вместе с нами. И подходит к нам тренер с Москвы, если не ошибаюсь, его Олегом звали, и предлагает нашим тренерам помощь, в том смысле что он нам дает таблетки мельдония на всю команду и плюс 1000 долларов на команду. Наши согласились.Порвали мы этих итальяшек со счетом 6:1, в итоге заняли третье место, а москвичи выиграли турнир,в финале разгромили хозяев со счетом 7:3. Физуха у них была фантастическая, плюс у них почти вся команда была на год старше, но по документам - полный ажур. Так что они там все в расее с малых лет сидят на стимуляторах.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил