Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 24 вересня 2022, 21:30
645
0

Сербія – Швеція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Наші «синьо-жовті» друзі потребують підтримки

| Оновлено 24 вересня 2022, 21:30
645
0
Сербія – Швеція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 24 червня, у Белграді на стадіоні «Райко Мітіч» відбудеться матч п'ятого туру Ліги націй УЄФА, у якому в рамках ліги B4 зіграють Сербія та Швеція. Стартовий свисток рефері Георгія Кабакова із Пловдіва (Болгарія) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Сербія


Національна збірна Сербії стартувала на груповому етапі третього в історії розіграшу Ліги націй із поразки від Норвегії (0:1), і тоді абсолютно чітко вимальовувалась прогнозована картина з боротьбою двох скандинавських збірних між собою за вихід у дивізіон A. «Свердла» повністю виправдали ставку на себе, але Швеція в результаті не тільки опинилася позаду колективу Драгана Стойковича, а й узагалі наразі ризикує опинитися в третьому за силою дивізіоні. Сербія встигла до сьогоднішнього дня набрати сім очок і зараз сама є господаркою власної долі.

Сценаріїв у «білих орлів» існує відразу три, причому крайні з них реалізувати однаково складно. Ідеться про перемогу в групі, для чого необхідно перемогти обох скандинавських представників у турах, що залишилися, або ж про виліт у дивізіон C, для чого потрібне повноцінне переродження Словенії та остаточний крах Швеції. Маючи досвід спостережень за збірною Сербії ще з часів нещодавніх протистоянь проти України, можна дійти невтішного висновку, що колектив Стойковича, швидше, погодиться на золоту середину.

Швеція


Тим часом футболісти Янне Андерсона можуть звинувачувати виключно себе як за відсутність перспектив підвищення в класі, так і за відсутність путівки на чемпіонат світу-2022 у Катарі. До речі, із цього квартету на мундіаль поїде лише Сербія, на яку навряд чи хтось міг зробити ставку ще в момент жеребкування групового етапу Ліги націй. Шведи програли три з чотирьох зустрічей у червні, проте можуть утішити себе тим, що вже встигли відстрілятися у принципових регіональних протистояннях проти Норвегії (1:2 та 2:3 відповідно).

Забратися на перший рядок колективу Андерсона вже неможливо, проте вилетіти до третього дивізіону він все ще може. У останньому турі «синьо-жовті» гратимуть проти Словенії, що залишає практично всі козирі в їхніх руках. Досить велика ймовірність того, що результату майбутнього матчу Швеції не вистачить для того, щоб перетворити домашній матч на формальність, тому якщо гості не зможуть зачепитися за гол у першому таймі, то швидше за все віддадуть перевагу зберегти паритет проти команди, яка вже встигла зіпсувати їм репутацію на їхньому полі (0:1).

Орієнтовні склади


Сербія: В. Мілінкович-Савич – С. Митрович, Велькович, Павлович – Костич, Гудель, Лукич, Лазович – Тадич, С. Мілінкович-Савич – А. Митрович.

Швеція: Ольсен – Аугустінссон, Гейн, Лінделеф, Андерссон – Форсберг, Сванберг, Олссон, Кулусевські – Дьокереш, Еланга.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команди не заб'ють багато голів. Нашою ставкою буде позиція – Швеція не програє та ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.41 за лінією Parimatch.

24 вересня, субота

Сербія – Швеція
Белград. Райко Мітич. 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Георгій Кабаков (Пловдів, Болгарія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 5.20
  • 3.55
  • 1.78
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.