Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 22 вересня 2022, 22:17
993
0

Хорватія – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Потенційний фінальний акорд у «групі смерті»

| Оновлено 22 вересня 2022, 22:17
993
0
Хорватія – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 22 червня, у Загребі на стадіоні «Максімір» відбудеться матч п'ятого туру Ліги націй УЄФА, у якому в рамках ліги A1 зіграють Хорватія та Данія. Стартовий свисток рефері Давіде Маси з Імперії (Італія) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Хорватія


Група A1 за своїм складом учасників вважалася досить сильною ще в момент оголошення результатів жеребкування, проте побачити за підсумками чотирьох турів чинних чемпіонів світу на останньому місці квартету ніхто не очікував. Національна команда Хорватії стала першою, хто поставив одразу дві підніжки Франції (1:1 та 1:0 відповідно), і тепер досить впевнено претендує на вихід із групи. Завдання мінімум – уникнути вильоту до нижчого дивізіону – команда Златко Даліча може вирішити вже за підсумками майбутнього туру, і при цьому вона не потребує обов'язкової перемоги.

Однак є за цією зовнішньою легкістю досягнення результатів «клітчастими» й досить тривожний момент. Хорватія критично мало забиває – лише три голи за чотирьох пропущених – що може стати визначальним в її подальшій боротьбі за вихід із групи. Утім, осінній цикл для команди Даліча все одно буде не про перспективу виграти Лігу націй УЄФА, а про те, як би якомога якісніше виступити на чемпіонаті світу-2022 у Катарі, де в її групі будуть потужні бельгійці та непередбачувані Марокко та Канада.

Данія


Представники Скандинавії у групі на мундіалі змагатимуться проти Тунісу, Австралії та все тієї ж Франції, для підготовки до битви проти якої чудово підійде заключний матч основного раунду Ліги націй. Станом на поточний момент немає абсолютно ніякої впевненості в тому, що французи будуть задавати темп на груповому раунді майбутнього чемпіонату світу, оскільки футболісти Каспера Г'юлманда просто не залишають їм жодних шансів у турнірі товариського характеру.

«Червона гвардія» – абсолютний лідер своєї групи за підсумками попередніх матчів, за час яких вони поступилися лише своєму майбутньому супернику. Очевидно, що для ефекту повного домінування «датському динаміту» не вистачає лише взяти реванш, який, до того ж, зробить абсолютною формальністю заключний тур. На користь Данії також говоритиме її результативність, яка перевищує показники решти суперників по квартету – шість голів при трьох пропущених. Проте досвід протистояння проти Хорватії образу ХХІ століття абсолютно не підтверджує ймовірність успіху команди Г'юлманда (3 поразки).

Орієнтовні склади


Хорватія: Лівакович – Соса, Віда, Гвардіол, Юранович – Брозович – Влашич, Ковачич, Модрич, Пашалич – Крамарич.

Данія: Шмайхель – Андерсен, Нельсон, А. Крістенсен – Мехле, Еріксен, Гойб'єрг, Р. Крістенсен – Ольсен, Брайтвейт, Дамсгор.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команди покажуть недостатньо результативний футбол. Нашою ставкою буде позиція – Данія не програє та ТМ3.5 з коефіцієнтом 1.92 за лінією Parimatch.

22 червня, четвер

Хорватія – Данія
Загреб. «Максимир». 21:45
Арбітр: Давіде Масса (Імперія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 0:0
Parimatch
  • 2.50
  • 3.20
  • 3.05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.