Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 23 вересня 2022, 05:25
811
0

ФОТО. Тренування збірної України. Миколенко та Коваленко під запитанням

21 вересня збірна України проведе матч Ліги націй проти Шотландії

| Оновлено 23 вересня 2022, 05:25
811
0
ФОТО. Тренування збірної України. Миколенко та Коваленко під запитанням
УАФ

Збірна Україна сьогодні, 20 вересня, провела передматчеве тренування у шотландському Глазго. Перед обідом у синьо-жовтих відбулися тактичні заняття – окремо для оборонної й атакувальної ланки. А ввечері сказане тренерами слід було реалізовувати на практиці – в ігрових серіях.

У вечірній сесії взяли участь 22 гравці. Через мікроушкодження пропускали тренування Віталій Миколенко та Віктор Коваленко. В обох є незначні пошкодження привідного м’язу. Віталій Миколенко, який відчув дискомфорт на 80-й хвилині матчу за «Евертон», але все ж дограв до кінця, сьогодні кілька разів обійшов поле з м’ячем, а потім спостерігав за роботою партнерів разом із масажистами та лікарями.

Віктор Коваленко теж відчув біль у нозі під час гри за клуб, а вчора в нього поїхала нога під час тренування у збірній – це заняття півзахисник не завершив. Відтак сьогодні Коваленко залишився в готелі. Завтра йому буде зроблено МРТ, що дозволить визначити ступінь ушкодження. Схоже, і Миколенко, і Коваленко не зможуть зіграти завтра, але розраховують відновитися до наступного поєдинку.

Тим часом решта хлопців готуються до гри й повні снаги втілити настрій, який українській нації передають герої на фронті, звільняючи міста й села. Гравці постійно підкреслюють, що захисники держави мотивують їх віддавати всі сили на футбольному полі. Незважаючи на велику кількість травмованих, збірники запевняють, що завтра готові зіграти й за себе, і за тих хлопців, які через травми й дискваліфікації не зможуть взяти участі в матчі із Шотландією, для того, щоб подарувати і воїнам, й усім українцям бодай кілька годин позитивного настрою.

​21 вересня о 21:45 на стадіоні Хемпден Парк у Глазго збірна України проведе перенесений матч Ліги націй проти національної команди Шотландії.

ФОТО. Тренування збірної України. Миколенко та Коваленко під запитанням

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.