Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 вересня 2022, 00:31
2708
8

Де ДЗЕРБІ: Не чекав, що з Шахтарем усе так обірветься. Але радий бути в АПЛ

Новий тренер «Брайтона» оцінив переїзд в Англію

| Оновлено 21 вересня 2022, 00:31
2708
8
Де ДЗЕРБІ: Не чекав, що з Шахтарем усе так обірветься. Але радий бути в АПЛ
Skysports.com

Наставник Роберто Де Дзербі прокоментував свій переїзд до АПЛ, де екс-тренер «Шахтаря» тепер працюватиме з командою «Брайтон».

«Мені буде легко розпочати тут роботу, бо я знаю, що до мене вдалося зробити наставнику Грему Поттеру. У команди є все, щоб грати у сміливий футбол, який я хочу бачити. Я приймаю команду на 4-й позиції АПЛ, і це дає мені ще більше мотивації».

«У мене були пропозиції не лише від «Брайтона», але я радий, що прийняв цей виклик. Днями спілкувався з Пепом Гвардіолою, і він радіє, що підписав контракт. Звичайно, для мене це великий виклик – робота у найсильнішій лізі світу».

«Щодо мого часу в Україні, то я тоді міг залишитися в Серії A, але вирішив перейти до «Шахтаря», спробувати себе в Лізі чемпіонів. Не очікував, що все так обірветься у лютому. Мені було шкода залишати цей проект, адже все йшло добре, але розпочалася війна», - сказав Де Дзербі.

Італійський тренер отримав контракт на 4 роки.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romanchik.8409
Торба Брайтону....С таким чудом и вылететь можно
pytlak1990
Чому всім так не подобається він! На мою думку Хороший тренер та людина.
barca_messi
В Шахтаря і так все непогано йде. Зміна поколінь вже давно назрівала. Також було багато гравців, яких перетримали (Соломон, Ісмаїлі). Навіть якщо б якимось чином залишили більшу частину бразильців, це ні до чого доброго не призвело б. Тайсон тому приклад. А так маємо нову, молоду команду, а головне хлопців, готових грати в наших реаліях!
Remark
Что ему мешало продолжать работу с Шахтером?
Игор тоже иностранец, но у него никаких препятствий для работы с донецким клубом не возникло. И кстати, с значительно меньшим по стоимости игроками показывает хороший результат (по крайней мере в ЛЧ), в отличии от того же  Роберто.
BARA.bass
Де Дзерби в Шахтёре не боялся положиться на молодёжь, при нём молодым игрокам давали шансы даже в ответственных играх. Буду болеть теперь ещё и за Брайтон, интересно что у него получиться.