Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2022, 14:00
1398
3

Сергій КРИВЦОВ: «У Львові більше людей вболівало за Динамо»

Захисник «Шахтаря» – про ставлення вболівальників у Львові

| Оновлено 20 вересня 2022, 14:00
1398
3
Сергій КРИВЦОВ: «У Львові більше людей вболівало за Динамо»
Instagram. Сергій Кривцов

Захисник донецького «Шахтаря» Сергій Кривцов розказав про переїзд команди до Львова у 2014 році.

«Я не чув і не бачив на свої очі того, що відчували мешканці Луганська і Донецька вісім років. За два тижні до цих подій я вже був у відпустці - знаходився у Запоріжжі. Я не чув тоді бомб чи ракет - тільки читав у новинах. Але 24 лютого зі своєю сім’єю все це побачив і почув. Це все дуже страшно.

Ми розпочали грати у Львові. Спочатку дуже гарно до нас ставились, все було добре, і люди приходили. Потім, в принципі, ніякого поганого ставлення з боку вболівальників до нас не було, але стало все менше і менше народу ходити на наші матчі.

Ставлення львів’ян до нас було досить гарним. Ми одразу думали про те, що може бути якесь негативне ставлення, але я на собі такого не відчував. Так, були моменти, коли ми грали нашу домашню зустріч з «Динамо», і нас освистували, коли ми виходили на розминку. Більше людей вболівало за «Динамо», але це їхні фансектори, які товаришують між собою (фанати «Динамо» і «Карпат», - прим.). Ми це розуміємо», - сказав Кривцов.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Странно бы было, если бы львовянам больше импонировали донетчане, чем киевляне. Вообще сложно представить, чтобы когда кого-то поносят то от этого стал лучше относится. Еще до войны и майдана Донбасс к западной Украине относился как к каким-то вуйкам не мытым и не образованным. Поэтому и такое обратное отношение получили.
Я почему-то уверен, что во Львове была бы больше поддержка Металлиста, Черноморца, чем к Шахтеру. Так что тут не фактор Динамо как команды сыграл первую роль.