Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 жовтня 2023, 20:24
1398
0

Чемпіон-супертяж UFC розраховує на бій з Ф'юрі

Франсіс Нганну має намір чекати на британського боксера

| Оновлено 31 жовтня 2023, 20:24
1398
0
Чемпіон-супертяж UFC розраховує на бій з Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Франсіс Нганну

Чинний володар чемпіонського поясу UFC у суперважкій вазі Франсіс Нганну зізнався, що готовий поборотися з чемпіоном WBC з боксу у суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі. Боєць заявив, що згоден чекати на британця, поки той залагодить свої справи в боксі.

«Мій статус той самий, я не отримував жодних пропозицій… Думаю, ніхто не поспішає, я теж не поспішаю. Я нікуди не йду, тому й не поспішаю… Абсолютно [я досі зацікавлений у бою з Тайсоном Ф'юрі]. Однак поки що все закінчилося тим, що втрутився бокс», - розповів Нганну.

Раніше промоутер Боб Арум висловив припущення, що поєдинок Ф'юрі та Нганну може принести більше грошей, ніж бій Флойда Мейвезера та Конора Макгрегора, датований 2017 роком. Той поєдинок показав рекордні цифри проданих платних трансляцій PPV – 4,2 мільйона доларів.

Нганну, як відомо, виграв чемпіонський пояс UFC у березні 2021 року, нокаутувавши Стіпе Міочіча у другому раунді. У січні цього року на турнірі UFC 270 Франсіс захистив титул, перемігши Сіріла Гана.

Тайсон Ф'юрі, у свою чергу, має намір провести боксерський поєдинок з колишнім чемпіоном світу в хевівайті Ентоні Джошуа, який у серпні програв у реванші українцю Олександру Усику.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.