Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 23 вересня 2022, 05:24
4736
2

ФОТО. Тренування збірної у Глазго. Плюс легіонери. У Миколенка пошкодження

Перше заняття синьо-жовтих у Шотландії відбулося на полі стадіону Firhill

| Оновлено 23 вересня 2022, 05:24
4736
2
ФОТО. Тренування збірної у Глазго. Плюс легіонери. У Миколенка пошкодження
УАФ

Сьогодні, 19 вересня, збірна України прибула до шотландського Глазго. Як і було заплановано, українці вилетіли чартерним рейсом із Варшави об 11:00 і через три години були в пункті призначення.

У командному автобусі, що стояв просто на злітно-посадковій смузі, на партнерів уже чекав Роман Яремчук, який прилетів до Глазго трохи раніше. Одразу з аеропорту збірники вирушили до готелю Crowne Plaza. Вже там до національної команди приєдналася решта легіонерів. Після спільного обіду хлопці вирушили відпочивати перед вечірнім тренуванням.

Перше заняття на шотландській землі відбулося на полі стадіону Firhill, що є домівкою для клубу місцевого Чемпіоншипу Partick Thistle. На цьому полі синьо-жовті вже тренувалися – трохи більше року тому, в день гри 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції.

Затишний стадіон із якісним трав’яним покриттям чудово підійшов для роботи збірників, які працювали майже в повному складі. Колективні ігрові серії пропустили три гравці, які вчора зіграли за свої клуби.

Роман Яремчук і Тарас Качараба мали лише відновлювальну пробіжку навколо поля. А от Віталій Миколенко, який провів цілий матч за «Евертон», отримав незначне ушкодження, і лікарі вирішили, що йому краще сьогодні відпочити. 20 вересня медичний штаб команди зробить обстеження оборонця й визначить стан його готовності до участі в передматчевому тренуванні.

Офіційне тренування синьо-жовтих на «Хемпдені» розпочнеться 20 вересня о 18:30 за місцевим часом. За півгодини до цього головний тренер збірної Олександр Петраков та її капітан Андрій Ярмоленко зустрінуться з представниками мас-медіа в конференц-залі арени.

ФОТО. Тренування у Глазго. До збірної України приєдналися легіонери

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вася Пупкин
Хоча з Миколенко все гаразд було 
Вова Чертрогатый
левый фланг у нас сильный... Миколенко и Мудрик могут делать разницу