Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 23 вересня 2022, 05:22
1837
1

ФОТО Тренування збірної України у Варшаві. Підготовка до перельоту в Глазго

До синьо-жовтої команди в Шотландії приєднаються сім легіонерів

| Оновлено 23 вересня 2022, 05:22
1837
1
ФОТО Тренування збірної України у Варшаві. Підготовка до перельоту в Глазго
УАФ

18 вересня вечірнім тренуванням на стадіоні «Гутник» збірна України завершили варшавський період підготовки до матчів Ліги націй УЄФА.

Після пробіжки та розминки гравці попрацювали у квадратах. Одразу за цим перед збірниками було поставлене завдання на володіння м’ячем. Основну частину тренування було присвячено відпрацюванню тактичних завдань в ігрових серіях.

Футболісти поступово набирають необхідні ігрові та тактичні кондиції. Не можна не відзначити атмосферу піднесення та взаємопідтримки, яка панує під час усіх занять: хлопці підбадьорюють один одного, схвально відгукуючись про вдалі дії партнерів на полі.

В занятті взяли участь ті самі 18 гравців, що й у попередній день. 19 вересня об 11:00 17 із них разом із тренерським штабом та медично-адміністративним персоналом вилетять чартерним рейсом із Варшави до Глазго. У столиці Польщі залишиться Євген Волинець, в якого немає британської візи (Євген був викликаний додатково, після травми Георгія Бущана). Дебютант збірної приєднається до команди вже в Єревані, перед грою з Вірменією.

У Глазго синьо-жовті оселяться в добре знайомому їм готелі Crowne Plaza (тут українці зупинялися й рік тому перед 1/8 фіналу Євро-2020, і на початку червня цього року – перед півфіналом плей-оф відбору чемпіонату світу-2022). До й одразу після обіду до збірної приєднаються семеро легіонерів: Руслан Маліновський, Віктор Коваленко, Віталій Миколенко, Роман Яремчук, Тарас Качараба, Андрій Лунін та Данило Ігнатенко. Увечері команда проведе спільне тренування на полі стадіону клубу Partick Thistle.

ФОТО Тренування збірної України у Варшаві. Підготовка до перельоту в Глазго

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Що цікаво в УАФ є гроші на дорогі готелі для нашої збірної навіть в умовах війни. 
Але дивно було би очікувати щось інше від олігархічного футболу імені павелок-сурксів-ахметових та подібних "аристократів" з 90-х.