Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 18 вересня 2022, 13:21
983
0

Євген ВОЛИНЕЦЬ: «Атмосфера у збірній України – супер»

Голкіпер «Колоса» – про перебування у таборі національної команди

| Оновлено 18 вересня 2022, 13:21
983
0
Євген ВОЛИНЕЦЬ: «Атмосфера у збірній України – супер»
ФК Колос Ковалівка

29-річний Євген Волинець розповів про перебування у розташуванні збірної України, яка, як відомо, у столиці Польщі – Варшаві – готується до матчів Ліги націй УЄФА з командами Шотландії та Ірландії. Нагадаємо, для Волинця цей виклик до збірної дебютний у кар'єрі.

«Дуже приємно тренуватись у такій атмосфері, з такими майстрами. Мені все подобається, я добре почуваюся тут. Очевидно, що у збірній України футболісти дуже високого класу. Не просто так вони грали в АПЛ, тож мені складно, але цікаво. Атмосфера – супер, все на позитиві, відчуваю підтримку та дуже приємно працювати.

Петраков – вимогливий тренер. Ми з ним поспілкувалися, він увів мене в курс справи. Знайомимося, все гаразд. У Варшаві все в кайф: поля – супер, умови – супер. Не можу на щось скаржитися. Вже починаю почуватися частиною збірної України», - зізнався Волинець.

Євгена Волинця було довикликано до збірної України після того, як стало відомо про травму воротаря київського «Динамо» Георгія Бущана.

На підопічних Олександра Петракова чекають поєдинки в Лізі націй зі збірними Шотландії (21 вересня на виїзді, 27-го – вдома) та Ірландії (24-го числа). У групі 1 Дивізіону B турніру українці з 7 очками після 3 матчів посідають перше місце.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.