Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Девіса
| Оновлено 18 вересня 2022, 13:40
549
0

Ілля БІЛОБОРОДЬКО: «Боролись за нашу країну, нашу армію, наших людей»

Українські тенісисти прокоментували протистояння з Угорщиною

| Оновлено 18 вересня 2022, 13:40
549
0
Ілля БІЛОБОРОДЬКО: «Боролись за нашу країну, нашу армію, наших людей»
ФТУ. Ілля Білобородько та Владислав Манафов

Збірна України завершила поразкою матчеву зустріч проти команди Угорщини у Першій Світовій групі Кубка Девіса.

Протистояння закінчилося з рахунком 1:3. Єдине очко нашої збірної принесли Ілля Білобородько та Владислав Манафов, які виграли парний матч. Зазначимо, що ця перемога подарувала шанси українцям зачепитися за успіх, Ілля замінив Владислава Орлова і вийшов на корт проти 1-ї ракетки Угорщини – Мартона Фучовича. На жаль, грав була програна в двох сетах.

Після матчу Ілля Білобородько прокоментував свій виступ:

«Це був хороший тиждень, цікаві матчі та корисний досвід для нас. Сьогодні ми показали найкраще, на що здатні. Ми боремося не тільки в ім'я тенісу, а й за нашу країну, нашу армію, наших людей, які гинуть щодня. Ми відмінно провели пару, як мені здається, і далі я теж намагався добре зіграти в одиночному матчі. У другій партії у мене були хороші шанси, але я не зміг ними скористатися, зробив трохи більше невимушених помилок в атаці. Думаю, наступного разу я постараюся це виправити (посміхається). Це лише вдруге в моїй кар'єрі, коли я грав із суперником із топ-100 рейтингу. У Фучовича відмінний форхенд, подача, він добре грає в атаці, в ударах він робить все трохи краще. Я намагався сприйняти цей матч як корисний урок для себе, який допоможе мені надалі в моїй кар'єрі.

Дякую федерації, що запросила мене, дякую нашому капітану. Ми дійсно провели цей тиждень як команда, ми фокусувалися не тільки на одиночному виступі, а й на парному. Для мене це хороший тиждень. Я намагався показати все, що в моїх силах. Усім дякую».

Осторонь не залишився і партнер Іллі – Владислав Манафов, який також сказав пару слів:

«Ми намагалися привнести багато енергії в цей матч, зіграти кожен розіграш якомога краще. Я думаю, що Ілля зіграв дійсно здорово. Я дійсно отримав задоволення від спільного виступу. Ми намагалися кожен удар, кожен розіграш провести на всі 100%. Так і виграли. Атмосфера в команді була приємною. Звісно, хотілося б більше підтримки з трибун. Не знаю, як це пояснити, просто не зовсім зрозуміло, навіщо тоді люди приходять. Трохи засмутив цей момент. Але загалом було багато хороших моментів і залишилося багато позитивних спогадів».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.