Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 вересня 2022, 15:39
765
1

Евертон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У якому настрої Віталій Миколенко приїде до збірної?

| Оновлено 18 вересня 2022, 15:39
765
1
Евертон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 18 вересня, у Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» відбудеться матч восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Евертон» та «Вест Хем». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 16:15 за київським часом.

Евертон


«Українське дербі лівого флангу» між «Евертоном» та «Вест Хемом» у рамках АПЛ проіснувало лише пів року, допоки нападник Андрій Ярмоленко виступав у складі «молотобійців». До речі, саме колектив Девіда Моєса залишив за собою той самий єдиний матч, який команди встигли провести за цей період. Уже під час літнього трансферного вікна лідер атак збірної України залишив склад лондонського клубу, і в той же час «іриски» з Віталієм Миколенком невдало розпочали новий розіграш чемпіонату, двічі програвши на старті «Челсі» (0:1) та бірмінгемській «Астон Віллі» (1:2).

Із того часу минуло більше місяця, проте наразі складно оцінити якість динаміки результатів, які демонструє команда Франка Лампарда. За шість зіграних матчів «Евертон» набрав чотири очки, що на чотири бали більше, ніж у нього було після стартових двох тижнів, проте від протистоянь проти «Ноттінгем Форрест», «Брентфорда» та «Лідса» (тричі по 1:1) вболівальники бодай десь очікували побачити чітко позитивний сигнал. Можливо, він був поданий «ірисками» дома тижнями раніше, коли в останній на сьогоднішній день своїй грі вони зуміли стримати «Ліверпуль» у дербі (0:0). Напевно, це був той самий максимум, на який зараз здатний «Евертон».

Вест Хем


Під час літнього трансферного вікна головний тренер лондонського «Вест Хема» Девід Моєс запросив у керівництва клубу трохи коштів на посилення захисної лінії і значно більший фінансовий ресурс для покупки нападаючого італійського «Сассуоло» Джанлуки Скамакки. У підсумку, «молотобійці» програли два матчі на старті «Манчестер Сіті» (0:2) та «Ноттінгем Форрест» (0:1), а їхній наставник був змушений знову звернутися за допомогою багатіїв. Таким чином, можна коротко викласти історію появи в його команді Тіло Керера, Максвела Корне та Лукаса Пакети, загальна вартість яких склала близько 80 млн євро.

Не можна сказати, що від цих придбань «Вест Хем» почав грати значно краще, оскільки два ключові столичні дербі проти «Тоттенхема» (1:1) та «Челсі» (1:2) завершилися із незадовільним результатом. Однак «молотобійці» хоча б роблять впевнені кроки в Лізі конференцій УЄФА у групі з «Андерлехтом», «Стяуа» (3:1) та «Сількеборгом» (3:2), завдяки яким мають досить рідкісну для періоду жалоби через смерть Королеви Єлизавети II ігрову практику. Принаймні, футбольне поле в офіційних матчах, на відміну від «Евертона», гравці Моєса останні два тижні бачили не лише по телевізору.

Орієнтовні склади


«Евертон»: Пікфорд – Миколенко, Тарковскі, Коуді, Паттерсон – Івобі, Онана, Девіс – Гордон, Мопе, Грей.

«Вест Хем»: Фабіанскі – Крессвелл, Зума, Доусон, Цоуфал – Соучек, Райс – Форнальс, Пакета, Боуен – Антоніо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку результативного футболу не буде, але гості все одно виявляться сильнішими. Нашою ставкою буде позиція – «Вест Хем» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.91 за лінією Parimatch.

18 вересня, неділя

«Евертон» – «Вест Хем»
Ліверпуль. «Гудісон Парк». 16:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.85
  • 3.35
  • 2.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 32
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил