Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 вересня 2022, 13:21
1526
2

Брентфорд – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лондонське дербі без Олександра Зінченка

| Оновлено 18 вересня 2022, 13:21
1526
2
Брентфорд – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 18 серпня, у Лондоні на стадіоні «Ком'юніті» відбудеться матч восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Брентфорд» та «Арсенал». Стартовий свисток рефері Девіда Кута з Ноттінгема прозвучить о 14:00 за київським часом.

Брентфорд


Якби донецький «Шахтар» був трохи більш піддатливим під час минулої літньої трансферної кампанії, на одного футболіста з українським паспортом в англійській Прем'єр-лізі стало б більше. Проте «Брентфорд» і так провів непогану серію переговорів, завдяки чому посилив свої кадрові резерви. 13 позицію за підсумками минулого сезону, який став першим для колективу Томаса Франка в АПЛ на тлі тривалої паузи поневіряння нижчими лігами, сприйняли як достатній результат і вона знайшла схвалення у власників.

Данський головний тренер на цьому фоні продовжує роботу з колективом «бджіл», і наразі вже має певний прогрес. Очевидно, що по всьому світу чули про результат гри лондонського клубу проти «Манчестер Юнайтед» на старті сезону (4:0), проте потім «Брентфорд» у звичному для себе стилі відпустив дербі проти «Фулхема» (2:3), що лише вкотре наголосило, що перед нами команда середньої руки. Оскільки в Англії в рамках чемпіонату минулий тиждень пропускали, то перемога над «Лідсом» (5:2) залишається останнім актуальним показником форми команди Франка, проте куди більш інформативними бачаться два нічийні результати проти «Крістал Пелас» та «Евертона» (двічі по 1:1).

Арсенал


Оскільки жалобні заходи в Англії, спричинені смертю Королеви Єлизавети II, поставили на паузу всі змагання в межах Об'єднаного Королівства, лондонський «Арсенал» не зміг провести навіть домашню гру єврокубків проти нідерландського ПСВ у рамках Ліги Європи УЄФА. Очевидно, це серйозно підриває подальший календар колективу Мікеля Артети, бо матч довелося перенести на день проведення зустрічі проти «Манчестер Сіті», доля якої тепер також опинилася під питанням.

Очевидно, що цими вихідних англійський футбол буде ніби перезапущений з нульової позначки, і навряд чи від цього факту буде спокійно на душі в «канонірів». Новий клуб українця Олександра Зінченка, який, до речі, пропустить гру через м'язове ушкодження, забрався на вершину турнірної таблиці, проте вже не зможе розраховувати на підсумковий статус непереможених, оскільки поступився «Манчестер Юнайтед» у попередньому матчі чемпіонату (1:3), після якого минуло вже два тижні. «Арсенал» повертається в гру фактично всього на один день, оскільки далі почнеться міжнародна пауза, проте досвід дербі проти «Брентфорда» команду Артети не надихає, що можна певним чином виправити за рахунок якісних кондицій, які команда набрала до паузи.

Орієнтовні склади


«Брентфорд»: Рая – Генрі, Мі, Янссон, Гікі – Дасілва, Джанельт, Єнсен – Вісса, Тоні, Мбеумо.

«Арсенал»: Рамсдейл – Тірні, Габріель, Саліба, Вайт – Локонга, Джака – Мартінеллі, Едегор, Сака – Жезус.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості повернуться до переможної ходи в чемпіонаті. Нашою ставкою буде позиція – Арсенал не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.14 за лінією Parimatch.

18 вересня, неділя

«Брентфорд» – «Арсенал»
Лондон. «Ком'юніті». 14:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Девід Кут (Ноттінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.50
  • 4.10
  • 1.76
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
пока все очень легко для Арсенала
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил