Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 18 вересня 2022, 16:24
116220
6

Дика помилка воротаря. Україна програла Німеччині у чвертьфіналі ЧС-2022

Поступаючись, синьо-жовті ризикнули й отримали розгром на ЧС з socca

| Оновлено 18 вересня 2022, 16:24
116220
6
Дика помилка воротаря. Україна програла Німеччині у чвертьфіналі ЧС-2022
Socca World Cup

Збірна України програла команді Німеччини чвертьфінальний поєдинок ЧС-2022 з Socca, який проходить в угорському Будапешті.

Socca є різновидом міні-футболу, відрізняючись кількістю гравців та розміром поля. Матчі проходять у форматі 6 на 6 гравців, два тайми по 20 хвилин.

У чвертьфіналі зустрілися команди Німеччини та України. До цього у 1/8 фіналу Німеччина взяла гору над Угорщиною (3:2), а Україна переграла Словенію (2:0).

Старт вийшов для синьо-жовтих невдалим. Пропустивши два м'ячі у дебюті гри, українці активізувалися, та Олександр Уруцький відіграв один гол на 10-й хвилині. Далі капітан української збірної Дмитро Подкользін отримав вилучення на 2 хвилини за брутальний фол. Відігравши добре у захисті, синьо-жовті мали кілька непоганих моментів зрівняти рахунок, але не скористалися ними.

Ключовий момент стався на початку другого тайму. Вийшов найбільш курйозний гол турніру, пов'язаний з мокрим м'ячем та дощовою погодою. Воротар української збірної Святослав Марканич грубо помилився на прийомі м'яча, і той по-зрадницьки закотився у ворота.

Поступаючись у рахунку, синьо-жовті почали ризикувати, замінили воротаря на польового гравця та отримали розгром – 3:8. У результаті Німеччина вийшла до півфіналу, а Україна завершила свій шлях на турнірі.

Socca. ЧС-2022. Будапешт (Угорщина)

1/4 фіналу, 17 вересня

  • 19:40. Польща – Болгарія – 1:0
  • 20:45. Україна – Німеччина – 3:8

Голи: Уруцький, 10, Шайдюк, 25, Гребенюк, 40 – Келе, 5, 37, 40, Медіавіла, 6, Марканич, 22 (автогол), Ханке, 30, Сейнше, 38, 40.

  • 21:50. Мексика – Казахстан – 1:2
  • 22:55. Греція – Бразилія – 2:2 (пен. 0:2)

1/2 фіналу, 18 вересня

  • Польща – Казахстан
  • Німеччина – Бразилія

Оцініть матеріал
(242)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Не стало Фоменка, Атлетіко цікавиться Забарним, Барселона обійшла Жирону
Інші види | 30 квітня 2024, 07:02 0
Не стало Фоменка, Атлетіко цікавиться Забарним, Барселона обійшла Жирону

Головні новини за 29 квітня на Sport.ua

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
 Игры в подгруппе были разминочными, команды были гораздо ниже нас по классу. Словенцы были нашего уровня, но мы выиграли на классе. Игра немецкой сборной с хозяевами турнира показала, что немецкая команды играет на уровне поляков и бразильцев, у нее есть кому играть в нападении и очень грамотная игра в обороне. Изначально было можно предположить, что игра для нас будет архисложной. Так и получилось. Мы пропустили первыми, потом еще раз. Было видно, что вратарь в этой игре не тянет, почему не заменили, не знаю. Может второй вратарь гораздо слабее. Вот получилось, что в первые  на турнире нам пришлось отыгрываться. А играть с вратарем в поле оказалось еще труднее, все потери мяча заканчивались взятием наших ворот. Вывод. У нашей молодой команды появился опыт игр на таком уровне, тренеры тоже многое увидели и думаю, что они сделают правильные выводы с этого чемпионата. Команда заняла то место, на которое она была готова. Будем надеяться, что на следующем ЧМ мы будем с медалями, на которые многие расчитывали после игр в группе. Удачи ребятам.
Октавий Фландрийский
Umnuy2 Для таких, которые не в курсе. Этой разновидностью футбола играет в мире несколько миллионов футболистов-любителей, есть тысячи федераций и ассоциаций на всех континентах, и у ISF большое будущее. Я более чем уверен, что через некоторое время SOCCA будет в программе Олимпийских игр. Для футболистов-любителей - как раз то, что надо. И правильно,что нашлись люди,которые создали федерацию,проводят и популяризируют соревнования, сформировали не плохую сборную и очень (для первого раза)хорошо  выступили на ЧМ. Давайте пожелаем нашей сборной побед в будущем, мы на правильном пути.
И по-поводу слабаков. Слабаки - это команды Индии, Пакистана, Туниса, и как не странно- Англии и Аргентины. Но никак не наши футболисты.
umnuy2
что это за  игра такая-сами придумали сами организовали чм...зрителей не протолкнутся просто
Andrey111
Слабаки😂
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил