Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 вересня 2022, 06:33
571
0

Альберто ДІАС: «Я думаю, що збірна Іспанії має унікальну ДНК»

У фінальному матчі Євробаскету-2022 зіграють Франція та Іспанія

| Оновлено 17 вересня 2022, 06:33
571
0
Альберто ДІАС: «Я думаю, що збірна Іспанії має унікальну ДНК»
FIBA

У півфіналі Євробаскету-2022 збірна Іспанії виграла битву у команди Німеччини (96:91).

Вкотре Іспанія виявилася однією з найкращих національних команд у Європі, незважаючи на повністю оновлений склад. Тим не менш, вони обіграли Німеччину в півфіналі на переповненій Mercedes-Benz Arena, здобувши як мінімум срібну медаль.

Альберто Діас виявився ключовим гравцем на майданчику, набравши 10 очок та закінчивши гру з рейтингом +25 для своєї команди. А потім баскетболіст описав своє щастя у мікст-зоні.

Альберто Діас: «Ми не могли дозволити собі набрати так багато очок за те, як ми граємо, за команду, якою ми є. Ми змінили гру у другому таймі та були надійні у ключові моменти. Ми дуже раді, що потрапили до фіналу.

Це правда, що з легендами, які були в нас у минулому, були деякі сумніви у нас, у нашій конкурентоспроможності та нашій можливості пройти далеко в турнірі.

Чи причина постійного успіху? Я думаю, що збірна Іспанії має унікальну ДНК, яка конкурентоспроможна до кінця, незалежно від результату. Ми представляємо не лише Іспанію, а й великі імена, що захищали цю майку. Ми робимо все, що в наших силах.

«Грати у фіналі – це неймовірно, унікальна сенсація. Мрія кожного спортсмена всіх дітей. Якщо вони будуть просити вас розписатися в кожному моменті вашого життя, ви негайно зробите це: це велика радість, і ми дуже щасливі. Але попереду ще гра, і ми хочемо її виграти».

У фінальному матчі Євробаскету-2022 у Берліні 18 вересня о 21:30 зіграють Франція та Іспанія.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.