Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 вересня 2022, 22:27
8960
37

Ми хочемо бачити Динамо без Суркісів. Заява ультрас київського клубу

Ультрас із групи WBC відреагували на останні невдачі столичного клубу

| Оновлено 16 вересня 2022, 22:27
8960
37
Ми хочемо бачити Динамо без Суркісів. Заява ультрас київського клубу
WBC Facebook

Ультрас «Динамо» Київ із групи WBC опублікували заяву з приводу останніх невдач клубу.

Заява ультрас Динамо

«Нова форма ФК «Динамо» Київ сезону 22/23 – це символ єдності футболістів та фанатів клубу. Ми всі боремось за єдине… Натхненням при створенні домашньої та виїзної форми став один із напрямів вуличної культури, а саме графіті, намальовані фанатами клубу в різних куточках Києва. Використання на формі елементів, притаманних для цього виду вуличного мистецтва, віддає належне Києву та символізує єдність команди з містом та фанатами», – зараз у нас немає можливості малювати графіті, тому малюємо на снарядах.

Ми правильно розуміємо, що клуб вирішив, що між ним та фанатами є якась єдність? У минулому році головний тренер клубу стверджував, що фанати, які приїхали на виїзд у Тернопіль – це не «Динамо». А зараз клуб заявляє про нашу з ним єдність. З 2014 року фанати «Динамо» Київ боряться за незалежність України з російською федерацією, чиї інтереси тут роками відстоює один з власників клубу. Про яку єдність йде мова?!

На наш погляд, нинішнє «Динамо», на жаль, перетворилося у пристанище для відвертих ворогів України, промосковських колаборантів на кшталт різних суркісів, львочкіних, пузанових та інших негідників, які спокійно відвідують матчі легендарного клубу з самого серця Великої Країни.

Якщо досі є ті, хто не розуміє наш посил, то пояснимо на прикладі тренду сьогодення:

  • Без єврокубків чи без суркісів? Без суркісів!
  • Без перемог чи без суркісів? Без суркісів!
  • Без трофеїв чи без суркісів? Без суркісів!

І неодмінно настане час, коли ми знову побачимо наше Динамо на вищих щаблях п'єдесталу... і БЕЗ суркісів!

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OnlyKharkov
Повнiстью пiдтримую. Ще Металiст без Ярославського! Треба вичищати вiтчизняний футбол вiд руснявих покидькiв
Vitaly H
красиво і патріотично. Але....  "Динамо" - це бренд,  власник якого - Суркіс.  І без Суркіса, скоріш за все не буде ніякого "Динамо".  Так  і без Ярославського не буде Металіста... Вихідів з цієї ситуації  небагато. Чи  треба продати (але хто зараз купить ??) Чи віддати в управління ефективному Європейському менеджменту.. Але власник все одно лишиться...
nick07
Заява цікава, але....
Поки що такі реалії що без Суркісів це значить і без єврокубків однозначно, щодо перемог - то в УПЛ цілком можливо і будуть, але навряд чи ДК без Суркісів зможе пробитись в чемпіони чи єврокубки.
На жаль, фраза "гроші у футбол не грають" лише гарний вислів, а реальність така що без грошей успішний клуб не створиш. Навіть якщо Суркіси продадуть ДК або, фантастичний варіант, Печерський суд скасує приватизацію ДК, то навряд чи знайдться зацікавлені вкласти значні кошти в відновлення клубу
Игорь Петров
Я тоже не очень люблю Суркисов, они мягко говоря не чистоплотные ребята, но если их убрать, возникает резонный вопрос. А кто будет финансировать команду, сомневаюсь, что горлопаны с фанатской трибуны. Как говорят - « пиз@деть, это не мешки ворочать,»
kadaad
С одной стороны прекрасное требование, а с другой - не выполнимое, поэтому это просто пук в пустоту.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
без олігархів український футбол буде на рівні Молдови. Хто має ілюзії про "народні клуби" і подібну маячню, хай он у Болотнікова розпитають його досвід, він уже пробував.
Gregory Dnipro
О какие высокие цели ставят те кто нихрена для клуба не делают ! Да и не значат ! Если завтра ваша "могучая кучка" исчезнет с трибун Олимпийского никто даже не заметит   
vovei
Заказное. Пахнет Павелковщиной,Денисовщиной и прихлебателем Маркевичем.
Vitaliksaj
Понты для приезжих 
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Vismutenko
Если такие патриоты,  то могли бы украинское название себе взять,  а не какое  то WBC. 
Ну а потом бы уже и умничали
Фанькин кот
Опаньки, скоко ботвы суркисятской (и бениной) на эту новость налетело, всех кто против ихних паханов заминусовали люто! Два часа назад было с точностью до наоборот.
zzg77
Кто всё это написал, Палкин или Бурбас, а может Денисов??? Так можно потребовать отставку владельца любого клуба! В Англии постоянно болельщики требуют сменить владельцев, но безрезультатно. Короче, ППР - посидели, потрендели, разошлись!
Aleksandr Vorobiov
Но перед этим нужно кого-то найти. 
Crimea
Я вже останні 10 років хочу бачити Динамо без кремлівських агентів Суркісів
Злий Глобинець
Цікава заява. Здорове зерно в ній, звичайно ж, є.
Суркіси перестануть бути власниками ДК тоді, коли нова патріотична влада (а її ще треба сформувати з низів і привести до управління державою) посадить їх
 за грати за колабораціонізм та економічні злочини, і конфіскує все "нажите непосильним трудом" майно. Тоді київський бізнес має сформувати акціонерне товариство ФК "Динамо Київ" (нарешті Київ, а не Кіпр), зі своїх внесків профінансувати старт проекту. Можливо, там і не потрібно буде багато на старті, адже в клубу є майно, якісь доходи, оборотні кошти. Далі потрібно найняти суперкваліфікований новий менеджмент, який би забезпечив як розвиток, так і максимальну беззбитковість клубу. В разі ж виникнення невеликих збитків місцевий бізнес може періодично дофінансовувати клуб через легальні механізми.
За таке Динамо і ми, фани Шахтаря, готові якщо не вболівати, то точно симпатизувати. Адже український Київ і без євреїв Суркісів запросто може профінансувати ДК. Було б бажання, а головне, можливість взяти ситуацію в свої руки. Поки що такої можливості у киян немає.
Andrey_1992
Повністю підтримую!