Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 вересня 2022, 14:38
2467
2

Сергій ШИЩЕНКО: «У Динамо щось трапилося у команді»

Екс-півзахисник збірної України – про поразку «Динамо» від АЕКу у Лізі Європи

| Оновлено 16 вересня 2022, 14:38
2467
2
Сергій ШИЩЕНКО: «У Динамо щось трапилося у команді»
ФК Динамо Київ

46-річний Сергій Шищенко за підсумком матчу київського «Динамо» з АЕКом із Ларнаки (0:1) у 2-му турі групи Ліги Європи відзначив дії команди з Кіпру. Також він дав пораду киянам щодо вирішення наявної у них ігрової проблеми.

«Загалом це був нудний матч. Це якщо говорити про стороннього спостерігача. «Динамо» не показало видовищний футбол. Не забуватимемо, що на Кіпрі непоганий чемпіонат, куди приїжджають легіонери із сильних чемпіонатів, на зразок Іспанії та Франції.

Я дивився поспіль два матчі кіпрських клубів і скажу, що АЕК мені сподобався значно більше, ніж чемпіон «Аполлон» (грав у Лізі конференцій із «Дніпром-1», та програв з рахунком 1:3. - прим. Sport.ua). АЕК більш організований, навчений клуб. Проти «Динамо» гості використали пресинг та високу лінію оборони. Кіпріоти грали дуже компактно. Цього вистачило, аби обіграти «Динамо». Адже ми бачимо, що по-справжньому гольових моментів у киян практично не було.

Другий рік «Динамо» грає без нападників. Але й це не головна з проблем. Щось трапилося у команді, я вважаю. Вважаю, що керівництву клубу варто в цьому розібратися якнайшвидше. Втім, тут питання не лише до нападника – Гармаша чи Бесєдіна. А що робили півзахисники, крайні захисники? Важко, не перебуваючи у колективі, зрозуміти, що відбувається. До війни вболівальники «Динамо» мали оптимізм. Наразі його немає», - розповів Шищенко.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
я думаю что это все последствия того, как работает динамовская "школа" - насколько я слышал, коррумпирована она очень... в молодежных командах играют не лучшие, а те за кого порешали и дали откаты, вот на выходе и получаются такие игроки основы как гармаш, сидорчук и другие бревна
ALKOSruLKA
У ДК "щось трапилось" вже останні 15 років ...