Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 17 вересня 2022, 00:18
3115
8

Збірна України розпочинає збір у Варшаві

Команда готуватиметься до матчів Ліги націй

| Оновлено 17 вересня 2022, 00:18
3115
8
Збірна України розпочинає збір у Варшаві
УАФ

Сьогодні, у п'ятницю, 16 вересня, перші представники української збірної зберуться в столиці Польщі і проведуть втягуюче тренування в рамках підготовки до трьох вересневих матчів Ліги націй-2022/2023.

Напередодні поїздом із Києва до Варшави вирушила делегація «синьо-жовтих» на чолі з головним тренером Олександром Петраковим. З ним поїхали помічники Андрій Анненков та Олександр Шовковський, тренер воротарів В'ячеслав Кернозенко, голкіпери Дмитро Різник та Євген Волинець, а також медичний та адміністративний персонал збірної.

До польської столиці українці прибули сьогодні об 11:00 за київським часом і одразу вирушили до готелю Marriott – він на три дні стане резиденцією головної команди України.

До обіду у розташування збірної прибудуть футболісти трьох учасників єврокубків – «Шахтаря», «Дніпра-1» та «Динамо». Також сьогодні до команди приєднається і півзахисник еміратського «Аль-Айну» Андрій Ярмоленко.

Надвечір «синьо-жовті» вирушать на перше тренування цього збору. Заняття відбудуться на полі стадіону «Полонія». Навантаження у гравців буде різним, оскільки футболісти «Динамо» та «Дніпра-1» лише вчора провели матчі в євротурнірах за свої клуби, тоді як решта збірників зіграла раніше. Очікується, що хлопці працюватимуть у двох групах.

У Варшаві збірна України тренуватиметься ще два дні – 17 та 18 вересня, а вранці 19-го числа вирушить літаком до Глазго. Там до команди приєднаються представники іноземних клубів. Відтак у понеділок увечері, 20 вересня, команда повинна буде провести тренування у повному складі.

Нагадаємо, 21 вересня українці зіграють із командою Шотландії, 24-го поміряються силами зі збірною Вірменії, а 27-го числа у номінально домашній зустрічі знову з'ясують стосунки із шотландцями.

Раніше стало відомо, що збірній України у майбутніх матчах не допоможе захисник лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
перемоги команді
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
salenco
Зараз основою збірної повинні бути гравці Шахтаря та Дніпра мінус один, а також розбавлені нашими легіонерами ( Ярмоленко, Яремчук, Малиновський, Соболь). З Динамо можна взяти Циганкова, Забарного і Караваєва
DK1961
Основой сборной Петракова были динамовцы. Бущан (безусловная потеря для сборной) и Шапаренко - травмы, Сидорчук, Караваев, Цыганков - явный спад в игре. Плюс травма Зинченко. Итого: здесь я пессимист, только чудом сборная сможет выцарапать хотя бы ничью в Шотландии. Да и с армянами в Ереване будет очень тяжело...