Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 24 березня 2023, 17:47
1776
1

Олег СОБУЦЬКИЙ: «Павелко мені просто мститься»

Засновник «Агробізнесу» – про протистояння з УАФ

| Оновлено 24 березня 2023, 17:47
1776
1
Олег СОБУЦЬКИЙ: «Павелко мені просто мститься»
ФК Агробізнес. Олег Собуцький

Засновник «Агробізнесу» Олег Собуцький прокоментував вимоги УАФ усунути його з посади голови Асоціації ветеранів футболу України:

«Пан Павелко мені просто мститься. Коли я кажу «Павелко», маю на увазі цілу структуру під назвою УАФ, адже її очільник зараз повністю узурпував владу у своїх руках. Це переслідування мене особисто та рейдерське захоплення Асоціації ветеранського футболу України, яку я маю за честь представляти. Якщо коротко чому це відбувається – їм точно не сподобалось, що Спортивний арбітражний суд Лозанни публічно принизив їх в юридичній площині.

Я думаю всі розуміють різницю між довічною забороною займатись футболом і терміном у 5 років. Це була сфабрикована справа проти мене. І на це є причини. УАФ вже дуже давно прагнуло замість мене поставити головою Асоціації ветеранського футболу України Анатолія Дем’яненка. Він своєю чергою спершу розповідав, що не хоче обіймати цю посаду, але згодом все стало на свої місця.

Можливо, в глибині душі пан Дем’яненко і не хотів, але ж є Андрій Павелко, який хоче все і вся. Відтак, проти мене була організована ціла кампанія. Вони скористалися моментом і зробили мені підставу. Сфабрикували проти мене справу на матчі «Агробізнес» – «Минай» і, як наслідок, вирішили мене довічно позбавити можливості займатися футболом. Після отримання документів з CAS, де мені скоротили термін до п’яти років, в УАФ не можуть заспокоїтись.

Зараз вони роблять все можливе і неможливе, щоб замість мене поставити іншу людину керувати АВФУ. Я розумію чому проти мене розпочалось переслідування. Це справа не одного дня. Я не погодився підписувати документи про переїзд заводу з виготовлення штучних полів у Краматорськ. І з цього часу почалась кампанія по усуненню мене від футболу. А гра з «Минаєм» була для них лише приводом для УАФ, щоб мене відсторонити від усіх процесів».

CAS скоротив період дискваліфікації Собуцького до 5 років.

Джерело ТСН
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Дуже дивні справи навколу Собуцького вирують. Так, він був не правий з арбітром Івановим, який спрорукував своїми заангажованими діями на футбольному полі керманича Агробізнесу. А те, що павелка всякими способами хоче на чолі кожного колективного члена УАФ поставити своїх людей, це давно вже не секрет в Україні. Але я б хотів, щоб цей павелка подивився на те, як закінчилась кар'єра Платіні та Блатера, теж були такі непідступні і чванливі. думали,що піймали Бога за бороду... І де вони тепер? Так буде і з павелкою, 100 процентово. Закінчиться війна і ми всі, кому на серці наш український футбол, задамо питання цьому баризі від футболу - а чому ти не в буцегарні? Накрав грошей на сотні мільонів наших грошей і думаєш, що все всі забули? Але ми все пам'ятаємо, таке не забувається...