Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2022, 09:57
904
0

Челсі - РБ Зальцбург. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи зможе Грем Поттер дебютувати у «Челсі» в ЛЧ із необхідної перемоги?

| Оновлено 16 вересня 2022, 09:57
904
0
Челсі - РБ Зальцбург. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Грем Поттер

У середу, 14 вересня, у Лондоні на полі стадіону «Стемфорд Брідж», місткістю 41 837 глядачів, відбудеться матч 2-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, в якому «Челсі» прийме «РБ Зальцбург». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Челсі

«Пенсіонери» у стартовому турі турніру програли на виїзді загребському «Динамо» - 0:1. Та невдача стала фатальною для німецького тренера Томаса Тухеля – його після неї звільнили. Наступником німця за декілька днів став Грем Поттер, який працював до цього з «Брайтоном». Для 46-річного фахівця гра стане дебютом у Лізі чемпіонів.

Це буде складний почин для наставника «Челсі», адже команді необхідно обігривати австрійців, аби не посилити свого негативного турнірного становища у квартеті. Поттер, до речі, ще не провів із «синіми» жодного офіційного матчу – минулого вікенду в чемпіонаті Англії, нагадаємо, матчів не було через смерть королеви Єлизавети II.

Втім, не зайвим нагадати, що «Челсі» в таблиці АПЛ займає 6 місце з 10 очками. В активі у лондонців 3 перемоги та 1 нічия, у пасиві – 2 поразки.

РБ Зальцбург

Команда німця Маттіаса Яйссле у стартовому матчі цьогорічної кампанії Ліги чемпіонів вдома поділили очки з «Міланом» – нічия 1:1. «Бики» першими відкрили рахунок на 28-й хвилині, а італійці відігралися на 40-й. Другий тайм команди відіграли без голів.

Загалом до майбутнього матчу гравці «РБ Зальцбург» мають підійти з гарним настроєм – у крайньому матчі національного чемпіонату вони здобули велику перемогу. На виїзді під ударами атак «биків» не встояла оборона «Ріда» - 3:0.

У турнірній таблиці австрійської Бундесліги підопічні Яйссле посідають 1 місце, маючи 21 очко після 8 матчів. Вони перемогли у семи поєдинках, а в одному – програли.

Орієнтовні склади

Челсі: Менді - Фофана, Тьягу Сілва, Кулібалі, Джеймс, Закарія, Жоржіньо, Маунт, Кукурелья, Обамеянг, Стерлінг.

РБ Зальцбург: Кон - Дедіч, Бернарду, Павлович, Ульмер, Капальдо, Зейвальд, Чергорд, Камері, Окафор, Фернанду.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.36 по лінії Parimatch.

14 вересня, середа

«Челсі» - «РБ Зальцбург»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.36
  • 5.70
  • 8.10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.