Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2022, 09:58
1518
0

Манчестер Сіті – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Обидві команді на старті перемогли. Хто вперше оступиться?

| Оновлено 16 вересня 2022, 09:58
1518
0
Манчестер Сіті – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. «Містяни» - фаворити матчу

У середу, 14 вересня, у Манчестері на полі стадіону «Етіхад», місткістю 55 097 глядачів, відбудеться матч 2-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, у якому «Манчестер Сіті» прийме «Боруссію» з Дортмунда. Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Колектив іспанського тренера Пепа Гвардіоли у 1-му турі Ліги чемпіонів ударно відвідав Севілью, де розібрався із місцевим однойменним клубом – 4:0. З великою перемогою в активі «Сіті» відразу ж злетів на 1 місце в таблиці групи G, випереджаючи за додатковими показниками дортмундську «Боруссію», яка також стартувала з перемоги.

А ось у турнірній таблиці поточного чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» лише другий. Він у шести матчах набрав 14 очок. Стільки ж й у «Тоттенхема». Натомість на один бал більше, ніж у «містян» та «шпор», має лондонський «Арсенал» – нинішній лідер АПЛ.

У своєму крайньому матчі в АПЛ підопічні Гвардіоли зіграли на виїзді внічию з «Астон Віллою» - 1:1. А до цього вони мали серію з двох перемог – над «Ноттінгемом» (6:0 вдома) та «Крістал Пелас» (4:2 вдома).

Особливих кадрових проблем перед грою «Манчестер Сіті» немає. Під питанням лише перебуває участь у грі Вокера та Ляпорта.

Боруссія Дортмунд

Команда Едіна Терзіча в першій грі групового турніру Ліги чемпіонів на своєму полі розбила в пух і прах данський «Копенгаген» - 3:0. До 35-ї хвилини гри на табло зберігалися стартові нулі, а потім до перерви «джмелі» відзначилися двічі. Своєї переваги до великої вони довели на 83-й хвилині.

Натомість у своєму крайньому поєдинку у німецькій Бундеслізі дортмундці вже самі програли з рахунком 0:3. Їх у Лейпцигу так спантеличили місцеві «бики», які, до речі, перед цим пережили тренерську рокіровку. Таким чином, «Боруссія» нині у турнірній таблиці німецького чемпіонату посідає 5-ту позицію з 12 пунктами після 6 ігор. В пасиві у команди 2 поразки. До фіаско у матчі з «РБ Лейпциг» дортмундців на їхньому полі 20 серпня шокував «Вердер» - 2:3. У 4-х інших поєдинках «джмелі» перемагали.

Зараз у лазареті у «Боруссії» знаходяться Алле, Байно-Гіттенс, Дахуд, Кобель та Морей.

Орієнтовні склади

Манчестер Сіті: Едерсон - Канселу, Рубен Діаш, Аканджі, Гомес, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Бернарду Сілва, Фоден, Холанд.

Боруссія Дортмунд: Маєр - Менье, Хуммельс, Шлоттербек, Геррейро, Саліх Озкан, Беллінгем, Рейна, Ройс, Брандт, Модест.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.22 по лінії Parimatch.

14 вересня, середа

«Манчестер Сіті» - «Боруссія» Дортмунд
Манчестер. «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.22
  • 7.40
  • 12.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.