Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 вересня 2022, 22:30
6299
0

Мар'ян ШВЕД: «Якби міг повернутися назад, то знову перейшов би до Селтіка»

Гравець не шкодує про невдалий досвід

| Оновлено 13 вересня 2022, 22:30
6299
0
Мар'ян ШВЕД: «Якби міг повернутися назад, то знову перейшов би до Селтіка»
ФК Шахтар

Хавбек «Шахтаря» Мар'ян Швед перед матчем 2-го туру Ліги чемпіонів проти «Селтіка» оцінив свій час у шотландській команді та майбутнє протистояння.

– Мар'яне, ти добре знайомий з суперником. Що можеш сказати про «Селтік», які сильні сторони в цієї команди? І завдяки чому «Шахтар» завтра може перемогти?
– Добрий вечір усім! Не сказав би, що дуже добре знаю цю команду. Тому що два роки тому, коли я перебував там, це була геть інша команда порівняно з нинішньою: лишилося тільки два гравці з основного складу. Тож я не багато про них знаю, але нам тренерський штаб розповів, і я сам бачив нарізки з матчів, тому можу зазначити, що це гарна команда зі швидкими флангами, яка пресингуватиме нас. Але ми готові до цього. Сподіваюсь, якщо покажемо свою гру, то досягнемо позитивного результату.

Всі найяскравіші моменти матчу «Шахтар» – «Селтік» доступні в режимі Live у нашому Telegram

– Ти добре розпочав свої виступи в «Шахтарі». Також добре починав і в «Селтіку», де був першим українцем в історії клубу. Що далі пішло не так у цій команді та які спогади лишилися про той період?
– Пам'ятаю дебют у «Селтіку» – це теж було в Лізі чемпіонів, тільки у кваліфікації. Розцінюючи мій період у «Селтіку», то, коли повернутися назад, я б зробив так само і перейшов би до цієї команди. Так, мені не вдалося заграти там, але кожен тренер має власне бачення і кожен тренер обирає стартовий склад сам, тому я не можу нічого сказати.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.