Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
31282
8

Винен МЮ. Названо причину відмови Шахтаря продавати Мудрика

У стані «гірників» порахували, що у майбутньому зможуть заробити на вінгері набагато більше

Винен МЮ. Названо причину відмови Шахтаря продавати Мудрика
ФК Шахтар. Михайло Мудрик

Відомий журналіст Фабріціо Романо розповів, чому донецький «Шахтар» у літнє трансферне вікно відмовився продавати свого вінгера Михайла Мудрика до «Арсенала» чи «Евертона», які виявляли серйозну зацікавленість у послугах таланта.

«Я думаю, що в майбутньому «Арсенал» має шанс, але не лише «Арсенал». Влітку вони мали дуже великий шанс. Коли влітку я розмовляв зі своїми джерелами про Мудрика, щоб зрозуміти, що станеться з клубами по всій Європі, вони сказали мені: у «Шахтарі» справді думають, що цей хлопець коштує набагато більше ніж 30 мільйонів євро. Вони отримали пропозицію в останній тиждень роботи трансферного вікна, 30 мільйонів євро плюс надбавки від «Евертона». І після угоди щодо Антоні вирішили відмовитися через те, що «Манчестер Юнайтед» заплатив 100 мільйонів євро. Вони сказали: «Для нас Мудрик не може бути проданий за 30 чи 35 мільйонів євро, навіть за 40 мільйонів євро. Ми хочемо набагато більше». Ось чому, зрештою, вони вирішили залишити гравця, тому що переконані, що продадуть його за божевільні, просто шалені гроші», - розповів Романо.

Також наголошується, що здатність «Аякса» довгий час утримувати Антоні та вичавити з його відходу максимальну суму надихнула «Шахтар», який хотів би отримати за потенційний трансфер Мудрика дуже серйозні гроші.

Раніше повідомлялося, що «Евертон» у січні збирається знову спробувати купити Мудрика.

Оцініть матеріал
(183)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя та емоції Довбика після швидкого голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0
ФОТО. Обличчя та емоції Довбика після швидкого голу у ворота Барселони

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 00:13 1
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Иванов
Да главные причины:
1) Не желаение так как кому-то нужно тащить сезон и ЛЧ
2) ШД планирует играть в этом сезоне через Мудрика всю атаку, следовательно у него будет много возможностей показать себя и набить цену, таким шансом нужно пользоваться.
3) Деньги ШД сейчас не нужны, важнее поддержка статуса. Все мы понимаем в какой ситуации данный клуб, отток легионеров и не возможность это компенсировать. Впрочем, Мудрик и будет стараться их заменить
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BARA.bass
Да похер, если его продадут за те-же 30-40лямов в следующее окно, ШАХТЁР ничего не потеряет, а Мудрик пользы команде принесёт, уже его вклад в первую игру Л.Ч просто идеальный, так что спешить некуда, Мудрик в цене будет только расти, как минимум будущий год, главное чтобы без травм.
McLay
Коня кують, а жаба ногу підставляє.😁
Вова Чертрогатый
жадность порождает бедность
DmitrySviridon
будет круто, если Ахметову никто ничего не будет предлагать, а у Мудрика закончиться контракт и он перейдет свободым агентом в какой то топовый клуб. Ахметов жлоб за бабки, портит парню карьеру. Он бы сейчас уже в АПЛ отжигал. И Суркис такой же жлоб. Чтобы их посадили, в конце концов, и порядочная страна была и не было этих гнид вонючих. Столько бед у страны из за этих выродков. И война по сути из за Ахметова и тысячи жерт и калек. Эта крыса кремлевская годами вскармливала агентуру Кремля в Украине и майдан был из за него ибо он привел к власти рыгов и Яныка. Они людей настраивали негативно и подрывную деятельность проводили. Надеюсь карма настигнет этих недоносков и ВСУ и с ними расправится и в какой бы стране они не находились. Достать их и покончить с ними!