Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2022, 22:16
1267
0

Реал - РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок суперників «Шахтаря» по групі

| Оновлено 14 вересня 2022, 22:16
1267
0
Реал - РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 14 вересня «Реал» у другому турі Ліги чемпіонів у Мадриді прийме «РБ Лейпциг». Матч розпочнеться о 22:00 за Києвом – на той момент команди вже знатимуть результат іншого матчу групи між «Шахтарем» та «Селтіком».

«Реал»

Тиждень тому «Реал» розпочав захист титулу в Лізі з чемпіонів впевненою та прогнозованою виїзною перемогою над «Селтіком» - 3:0. І з кризовим «РБ Лейпциг» від команди Карло Анчелотті, звичайно ж, чекають на впевнений успіх.

У вікенд між матчами Ліги чемпіонів «Реал» у матчі Ла Ліги здобув ще одну розгромну перемогу – 4:1 над «Мальоркою» у Ла Лізі. Тим не менш, безхмарним життя «Реала» зараз не назвеш – через травму коліна Анчелотті не може розраховувати на лідера команди Каріма Бензема. Травмований і захисник Едер Мілітао.

«РБ Лейпциг»

Стан «РБ Лейпциг» усі українські шанувальники футболу змогли побачити тиждень тому – німці вдома були розбиті оновленою версією «Шахтаря» з рахунком 4:1. «Бики» володіли територіальною перевагою, але не знали, що з нею робити, і були дуже вразливими до контратак команди Ігора Йовічевіча.

Поразка від «Шахтаря» була далеко не єдиним провалом «РБ Лейпциг» на старті сезону, і наступного дня після того матчу головного тренера Доменіко Тедеско було звільнено. Заміну йому знайшли досить швидко – Марко Розе.

Дебют у нього вийшов феєричний – перемога 3:0 над колишнім клубом, «Боруссією» Дортмунд. Звичайно, говорити про те, що Розе за кілька днів вирішив усі ігрові проблеми «РБ Лейпциг», ніхто не буде – справа виключно у психологічному струсі. І чи вистачить цього ефекту на матч із «Реалом» - велике питання.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на успіх «РБ Лейпциг» у матчі з «Боруссією», «Реал» по праву вважається явним фаворитом майбутнього матчу. Наша ставка не буде оригінальною – перемога господарів, коефіцієнт 1,57.

14 вересня, середа

«Реал» – «РБ Лейпциг»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 22:00
Прямая ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мауріціо Маріані (Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1,58
  • 4,60
  • 5,40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,56
  • 4,82
  • 5,95
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.