Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2022, 07:51
1348
0

Вікторія Пльзень – Інтер. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Серія беззубих виступів рано чи пізно має добігти кінця

| Оновлено 14 вересня 2022, 07:51
1348
0
Вікторія Пльзень – Інтер. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 13 вересня, у Пльзені на стадіоні «Доосан Арена» відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи C, у якому зіграють чеська «Вікторія» Пльзень та міланський «Інтер». Стартовий свисток швейцарського рефері Сандро Шерера прозвучить о 19:45 за київським часом.

Вікторія Пльзень


Чеській «Вікторії» з міста Пльзень відверто не пощастило опинитись в одній групі з каталонською «Барселоною», мюнхенською «Баварією» та міланським «Інтером», у якій колектив Міхала Білека не має шансів навіть на продовження виступів у Лізі Європи УЄФА. Звичайно, якщо не станеться якесь диво, і чинні чемпіони Чехії не зможуть нав'язати конкуренцію потенційному власнику підсумкового третього рядка, яким, як бачиться, може стати саме італійський колектив.

Від майбутньої гри в цьому плані залежить якщо не все, то дуже багато. «Вікторія» зазнала невдачі під час виїзду на «Камп Ноу» (1:5), і зовсім нічого хорошого не чекає на неї в спареній дуелі проти німецької машини зі здобуття трофеїв, під час якої «Баварія» точно захоче вирішити всі питання про вихід з групи. Залишається лише дуель проти «Інтера», до якої «червоно-сині» підготувалися за допомогою перемоги над «Сігмою» з Оломоуца на внутрішній арені (3:2). Проте, хоч би як намагалася команда Білека, якщо прямі конкуренти в особі празької «Славії» вже до восьмого туру набили різницю м'ячів +25, то так просто захопити одноосібне лідерство в чемпіонаті вже не вийде.

Інтер


До недавніх пір чемпіони Італії тим часом на старті нового сезону Серії A відверто не вражають футболом у власному виконанні. Міланський «Інтер», на відміну від суперників за майбутньою грою, уже програвав, і навіть двічі, у новому розіграші чемпіонату, але все одно продовжує триматись десь неподалік групи явних лідерів. До Сімоне Індзагі від матчу до матчу виникає все більше питань, оскільки команда від більш-менш живої гри в дербі проти «Мілана» (2:3) поступово скотилася до абсолютно невиразного видовища зразка зустрічей проти «Баварії» (0:2) та «Торіно» (1:0).

Очевидно, що «змії» чекають на момент повернення травмованого Ромелу Лукаку до роботи у складі основної групи футболістів, проте будувати гру на основі орендованого гравця було б вкрай нерозумним кроком із боку тренерського штабу міланського клубу. Не вперше «Інтер» потрапляє в період турбулентності за останні роки, проте саме в контексті цього сезону ситуація виглядає більш безперспективною. Фактично, на міжнародній кампанії можна буде ставити хрест, якщо міланський клуб не переможе у майбутньому матчі. А там і до відставки головного тренера недалеко.

Орієнтовні склади


«Вікторія» Пльзень: Станек – Гавел, Перниця, Гейда, Голік – Буча, Калвах – Москера, Влканова, Сікора – Хори.

«Інтер»: Онана – Бастоні, де Врей, Шкрініар – Дарміан, Мхітарян, Брозович, Барелла, Думфріс – Мартінес, Корреа.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості зможуть здобути свою першу перемогу. Нашою ставкою буде позиція – «Інтер» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.86 за лінією Parimatch.

13 вересня, вівторок

«Вікторія» Пльзень – «Інтер»
Пльзень. «Доосан Арена». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 6.90
  • 4.90
  • 1.45
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.