Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2022, 07:51
1620
6

Порту – Брюгге. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Доля знову привела Романа Яремчука до Португалії

| Оновлено 14 вересня 2022, 07:51
1620
6
Порту – Брюгге. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
facebook.com/clubbrugge

У вівторок, 13 вересня, у Порту на стадіоні «Драгау» відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи B, у якому зіграють португальський «Порту» та бельгійський «Брюгге». Стартовий свисток грецького рефері Анастасіоса Сідіропулоса прозвучить о 22:00 за київським часом.

Порту


У групі, де присутні два явні фаворити на вихід у плей-оф і два вкрай незручні суперники, абсолютно недоречно програвати в баталіях проти рівного собі за ваговою категорією. Португальський «Порту» очікував від виїзду на «Ванда Метрополітано» та протистояння проти мадридського «Атлетико» напруженого футболу, проте навіть найгарячіші фанати і подумати не могли, що за 11 компенсованих хвилин до другого тайму цієї зустрічі ми побачимо одразу три голи. У підсумку, футболісти Сержіу Консейсау зазнали поразки (1:2), яка точно не зіграє їм на руку в подальшому за ходом турнірної сітки.

На внутрішній арені чинні чемпіони Португалії можуть бути наскільки завгодно успішними, проте повернення чемпіонського титулу вболівальники клубу хочуть підкріпити якісними виступами на міжнародній арені. Минулого сезону квартет із «Міланом» та «Ліверпулем» у складі був для «драконів» куди більш смертоносним, тому темпераментні португальські вболівальники будуть точно засмучені черговою невдачею їхньої улюбленої команди. Минулими вихідними «Порту» розім'явся на «Шавіші» (3:0), що має допомогти команді Консейсау перед досить важливою грою.

Брюгге


Коли український нападаючий Роман Яремчук завершував свій трансфер із лісабонської «Бенфіки» до бельгійського «Брюгге», він уже точно знав, що він має повернутися до Португалії вже у складі нового колективу. Однак повірити в те, що колектив із Західної Фландрії розпочне виступи в єврокубках із перемоги над леверкузенським «Байєром» (1:0) було досить складно, навіть попри погану форму німецького колективу. Тим не менше, колектив Карла Гофкенса зумів здобути вкрай важливий для себе результат, який ризикує повністю перевернути паритет сил у групі.

«Брюгге» у майбутній грі досить не програти для того, щоб серйозно похитнути впевненість у можливості виходу з групи для португальських суперників вже за підсумками другого туру. Бельгійський колектив при цьому підходить до майбутньої зустрічі на тлі успішного виступу в матчі проти «Серен Юнайтед» (2:0), у якому Яремчук відзначився одразу двома гольовими передачами. Оскільки «Антверпен» за вісім стартових матчів не знав осічок, футболістам Гофкенса все ще складно його наздогнати, проте виступами на єврокубковій арені цілком можливо перекрити маленькі невдачі в чемпіонаті.

Орієнтовні склади


«Порту»: Кошта – Санусі, Карму, Пепе, Маріу – Галено, Еуштакіу, Урібе, Пепе Акіно – Мартінес, Еванілсон.

«Брюгге»: Міньйоле – Меєр, Сілла, Мехеле, Одой – Ванакен, Оньєдіка, Нільсен – Ольсен, Яремчук, Жужла.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі відіграють втрачені на старті позиції. Нашою ставкою буде позиція – Порту не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.93 за лінією Parimatch.

13 вересня, вівторок

«Порту» – «Брюгге»
Порту. «Драгау». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Анастасіос Сідіропулос (Греція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.45
  • 4.60
  • 7.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил